keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Outfit 27062015

270615 012b 270615 047b
Pakko hehkuttaa teitä siellä ruudun toisella puolella, edelliseen postaukseen tuli aivan ihania kommentteja! Todella kiva kuulla, että pienemmät blogit kiinnostaa edelleen, vaikka samat farkut ja kengät asukuvissa vilkkuisivatkin ;) Itsekin tykkään lukea blogeja, joissa näkyy vaikkapa yksi ja sama mekko eri asukokonaisuuksiin sisällettynä. Siitähän sitä inspistä juuri saa!
270615 102b
Mietin tässä yksi päivä omaa tyyliäni, miten se on vuosien aikana muuttunut ja sitä, kuinka hyvin tunnen viihtyväni juuri nyt vaatteissani :) Aika usein saan kuulla siitä (niin täällä blogissa kuin vaikkapa töissä), kuinka kiva tyyli minulla on. Joka kerta kyseinen kommentti saa minut ihmettelemään, että miten niin, ihan tavallinenhan minä olen :D Vaatteet ostan ketjuliikkeistä, samoin suurimman osan koruistani. Kellot ja laukut nyt ovat yleensä jotain merkkiä, mutta ei niissäkään puhuta jättimäisistä sijoituksista (minun mittapuulla, toki jonkun toisen mielipide voi olla täysin eri). Sen kyllä uskallan myöntää, että on minulla aika paljon vaatteita. En kyllä oikein tiedä kehen vertaan, sillä en ole kovin paljoa muiden vaatekaappeja tutkinut :D Osa vaatteista on monia vuosia vanhoja, edullisesti ostettuja ja edelleen hyvässä kunnossa. Siitä on toki hyötyä, kun voi keksiä enemmän erilaisia yhdistelmiä kun on käytössä monta vaihtoehtoa.   
Pohdin asuja yleensä edellisenä iltana, jolloin saattaa helposti mennä tunti vaatekaapin edessä pähkäillessä ja kokonaisuuksia miettiessä. Siinä mielessä olen perfektionisti, etten voi heittää mitä tahansa päälle. Asun tulee olla yhtenäinen päästä varpaisiin, korvakoruja myöten (jep... :D). Toki on myös niitä päiviä, jolloin päälle heitän vain hyväksi todettuja asuja, näitä kutsun "turva-asuiksi", jotka on hyviksi todettuja ja usein päällä nähtyjä. Välillä on taas ihanaa keksiä aivan uusia yhdistelmiä, jotka jäävät sitten käyttöön. Tai välillä mennään ihan metsään, eikä muka huolella valittu asu päädy enää ikinä samassa kokoonpanossa ylle. Joskus riittää, että asuun vaihtaa vaikka paidan tai kengät, ja heti toimii paremmin! 
270615 202b
On jotenkin todella vaikea sanoa millä perusteella ostan vaatteeni. Omaa silmää miellyttää todella monet asiat eikä sitä oikein voi selittää.. Seuraan kyllä muotia mutten innostu läheskään kaikesta mitä pinnalle tulee. Vaikkapa leveälahkeiset housut ja terveyssandaalit, nou nou. Ja miten muut saavat nämä näyttämään ihan hyvältä?
Välillä olen miettinyt kuinka hauskaa olisi stailata ihmisiä, olisi mielenkiintoista nähdä valitsisiko sitä juuri sellaisia vaatteita kuin stailattu olisi myös valinnut vai päinvastoin. Toisaalta, jokaisen tyyli on oma juttunsa ja persoonansa eikä niitä saisi mennä sorkkimaan. Joten ehkä jätetään ne stailausjutut muille ;)
270615 065b 270615 097b 270615 156b
bleiseri Bershka - paita HM - farkut Gina Tricot - kaulakoru Zara - kello MbMJ - huivi Malesiasta - kiilakorot Pull&Bear - laukku LV
270615 017b 270615 184b 270615 125b 270615 109b 270615 029b

17 kommenttia:

  1. Mä tulisin mieluusti sun stailattavaksi ku sulla on niin hyvä maku. :)

    Miten muuten saat laitettua hiukset noin ilmavasti? Mulla meinaa latistua tosi helposti ja tykkäisin nimenomaan ilmavasta lookista. Siihen se mun edellinen kasvatusoperaatiokin kaatui, kun pituus veti hiuksia päätä myöten. :(

    Heidieelin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ehkä pitääkin laittaa sivubisneksenä stailauspalvelu pystyyn ;)

      Mulla on oikeasti aika kiharat hiukset, luulen sen auttavan siinä ettei hius mene ihan päätä myöten (vaikka kyllä ne aika liimat on suoristuksen jälkeen :D) Suoristuksen jälkeen vaha ja kuivashampoolla tuuheaksi :) Sitten vain paljon lakkaa, niin pysyy!

      Poista
    2. Kannatan sivubisnestä! :D

      Mun hiukset on myös todella taipuisat mut en oo huomannu et siitä ois hirveesti apua. :( Veikkaan et tuo kuivashampoo on se salainen aine! :) Miten ja mihin väliin laitat sitä? En oo koskaan käyttäny sitä niin en tunne sen käyttöä lainkaan.

      Heidieelin

      Poista
    3. Klippoteketin kuivashampoota käytän ja ihan puhtaisiin hiuksiin, ensin vähän vahalla sekoitan hiuksia (=tyveä) ja sitten suihkutan kuivashampoota juureen "nostamalla" hiuksia, eli joka puolelle päätä (miten tämän nyt selittäisi :D)

      Poista
    4. Täytyypä ottaa testiin tuo kuivashampoo. :)

      Tuo sun huivi on muuten aivan ihana!

      Heidieelin

      Poista
  2. Moikka! Myös mun on kysyttävä sun hiuksista. Ne on aina ihan täydellisen väriset! Millä tuottella estät keltaisuutta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, suosittelen Beat-kampaamon Nooran värjäystaitoja! ;) Ja hopeashampoolla pesen usean kerran viikossa, parasta on Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver (n. 14e). Eikä pidä uskoa shamppoiden parin minuutin vaikutusaikoja, antaa vaikuttaa vaan pitkään niin kirkkaana pysyy :)

      Poista
  3. Tosi kiva asukokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Tämä oli myös omasta mielestä todella mieluisa :)

      Poista
  4. Minusta sinun tyyliä kuvastaa eniten naisellisuus.Ja paras asusteesi on aina iloinen hymy,joka kruunaa kuvat:)
    Olen itse aika erilaisessa elämäntilanteessa kuin sinä,mutta vaatteet ja kaikki kaunis on aina kiinnostanut ja tällä hetkellä panostan ,sen minkä pystyn.Mutta nämä ihanat blogit tuovat todella paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen.Kiitos.
    -Susanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Nimenomaan, blogit tuovat ovat parhaita inspiraatioruiskeita omaan arkeen :)

      Poista
  5. Tosi ihana asu jälleen :) ♥ Mä muuten kattelin noita samoja kenkiä Ranskassa, mutta jätin ne sinne :D Nyt harmittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, voi harmitus! Nuo kengät on yllättävän mukavat jalassa, eikä ollut edes kalliit ;)

      Poista
  6. Aivan ihana katsoa ja lukea blogiasi. Sinulla on niin upeat hiukset, nuo lyhyet sopii sinulle tosi hyvin, mutta myös nyt nämä pitemmät sopii tosi hyvin. Ja miten hyvin olet saanut kasvatettua. Itsellänikin on vaaleat lyhyet hiukset ja yritin tässä keväällä kasvattaa, mutta kesän tullessa, en jaksanut enää.
    Väri on myös upea, itse olen käyttänyt SP:n hopeashampoota, mutta täytyy nyt kokeilla tuota sun merkkiä. Ja ilmoitappas, jos olet laittamassa vaatteitasi huutonettiin myyntiin.


    T. Elina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommetti, kiitos Elina! :) Ja suunnitelmissa olisi mennä Hietsun kirpparille myymään vaatteita tässä kesällä vielä, en valitettavasti jaksa sitä huutonetin postitusrumbaa :(

      Poista
  7. Komppaan vielä edelliseen postaukseen muita, että myös itse luen enää vain näitä ns. pienempiä blogeja ja sun oma on kyllä ihan ehdoton suosikki. Sitäpaitsi sulla on kauniita kuvia sekä niin ihania vaatteita ja laukkuja! :) Pakko vinkata vielä siihen hameen säihköistymiseen mistä mainitsit: oletko kokeillut rasvata ihoa ennen pukemista? Mulla ainakin tämä auttaa juuri tekokuituisten maksihameiden, puseroiden ym. kanssa :) Ja rasva mukaan niin saa laittaa lisää myöhemmin, jos tarve vaatii. :D Body Shopin body butterit toimii mulla hyvin, mutta saa olla tarkkana ettei sotke vaatteita. Oletko muuten koskaan tehnyt kotipostausta? Mietin vain kun instagramin kuvissa on joskus näkynyt kauniita tapeteja ym. pieniä yksityiskohtia, ja varmasti sulla on myös hyvä sisustussilmä kun osaat koota niin kauniita asujakin. :) Odotan innolla postauksia myös Losin reissusta ja tietenkin ostoksista (etenkin laukuista ;) Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!<3
      Kotipostausta en muuten ole tehnyt, mielessä on kyllä ollut useasti mutta jostain syystä aina jäänyt.. Ehkä nyt kesällä riittäisi valo niin voisin kuvata tämän yksiöni ;) Sisustus on kyllä yksi mielipuuhistani, joten mielelläni senkin saralta jakaisin kuvia.
      Ja siitä tekokuituisten vaatteiden sähköisyydestä, kiitos, hyvä vinkki mutta valitettavasti ei toimi minulla ihan joka päivä sillä tankotanssitreeneissä ei oikein samana päivänä rasvatuilla jaloilla treenailla ;) Täytyy miettiä tarkemmin siis mikä päivä voi laittaa tekokuituisen maxin ja milloin ei :D

      Losin kuvien läpikäynnin ajattelin aloittaa tänään, ja on tässä ehditty jo muutamat asukuvat Suomessakin ottaa, uusia laukkuja piti päästä heti esittelemään ;)

      Ihanaa kesää myös sinne!!

      Poista