tiistai 28. heinäkuuta 2015

Outfit 20072015

302015 127b 302015 199b
Laitetaanpa Los Angelesin kuvien väliin asukuvia ihan täältä Helsingistä viime viikolta :) Asukuvia onkin tullut otettua aika monet ja niitä on tuolla jonossa julkaistavina, tuleepahan esiteltyä näissä samalla Losin ostoksia.
302015 064b
mekko & bleiseri HM - laukku & kello Michael Kors - baltsut Steve Madden
302015 134b
Isompaa konjakinruskeaa laukkua olen kaipaillut jo todella pitkään, ja itseasiassa katsoin tätä Korsin Sutton-mallia jo viime kesänä Nycissä ja laukku jäikin vuodeksi kummittelemaan mieleeni :D Olisihan tuon saanut esim. Stockalta, mutta jotenkin tykkään ostaa jenkkimerkit Jenkeistä, vaikka hinta nyt ei kovin paljon Suomen hintaa edullisempi ollutkaan. Ja aina ulkomailta ostaessa laukkuun (tai mihin tahansa ostokseen) liittyy jokin kiva muisto, toisin kuin vaikka netistä kotiovelle tilatessa ;)
302015 224b
Michael Kors taisi olla muuten Losin reissun suosituin merkki (heti Forever21:n jälkeen ;)), mitä tulee ostoksiini :D Merkiltä ostin nimittäin kaksi laukkua, baltsut ja tuon sinitaustaisen kellon. Kello tuli vastaan eräänä iltana Macy's:llä pyöriessä, jolloin siellä oli sattumalta Korsin korujen edustaja paikalla superalennuksineen, joten kauaa ei tarvinnut miettiä ostanko vai en :)
302015 119b 302015 235b
Laukkuperhettä tuli muuten kasvatettua Losissa viidellä (hups :D) uutukaisella, ja ajattelinkin tehdä postauksen kaikista laukuistani kunhan saan alta pois nämä jo koneella olevat reissu-ja asukuvat ;)
302015 090b

6 kommenttia:

 1. Tää pikkasen pidempi hiuslook sopii tosi hyvin sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, itsekin tykkään kovin ja ihmettelen miksen ole jo aiemmin kasvattanut mallia pidemmäksi :D

   Poista
 2. Odotan sun laukkuostospostausta innolla, kun sulla aina niin kauniita laukkuja! Mä oon selvästi kasvanu aikuseksi ku oon harkinnu ostavani itselleni ensi vuonna 30-vuotislahjaksi tyylikkään käsilaukun. Monissa merkkilaukuissa näyttää tosin olevan kullanväriset yksityiskohdat, jotka ei niin miellytä mun silmään. :( Olisiko sulla ehdottaa jotain hyväksi kokemaasi käsilaukkua, kun vaatimuksena olisi keskikoko, muun kuin kullanväriset yksityiskohdat, mieluiten vetoketjulla suljettava malli ja bonusta on, jos sitä voi kantaa sekä kädessä että crossbody (miten se ees sanotaan suomeksi :D)?

  Heidieelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Michael Korssin laukut nyt on tullut todettua hinta-laatusuhteeltaan sopiviksi, ja mallejakin löytyy vaikka kuinka. Netistä vaan selaamaan :)

   Poista
 3. Hei! Ihana mekko :) Haluaisin itsellenikin samanlaisen syyshäihin. Onko sinulla tämä missä koossa jos saa kysyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä tosi kiva! Mulla on tuosta koko 42 ja ainakin hetki sitten oli vielä Hennesin netissä alessa ;)

   Poista