perjantai 24. heinäkuuta 2015

Back from L.A.!

losi 2015 224b
Helou, täällä kirjoittelee kesälomalle karannut bloggaaja :) Instagrammin seuraajat pääsivätkin jo seuraamaan kesälomareissuani Jenkeissä, jossa tuli lomailtua kaksi viikkoa. Tällä kertaa kohde oli tosiaan minulle uusi Los Angeles, ja en oikein tiedä mistä aloittaisin kirjoittamisen :D Kuvia tuli räpsittyä ihan kohtalainen määrä, tässä alkuun kuvia Rodeo Drivelta, Beverly Hillsistä.
losi 2015 218b
Fiilikset kaupungista ovat jotenkin todella ristiriitaiset. En ollut aiemmin koskaan miettinyt sen enempää koko Losia matkakohteena, paikka ei ole koskaan ollut mikään "must-see" - kohde minulle. Aluksi suunnitelma olikin lähteä Miamiin kesälomaksi mutta jostain ihmeen syystä kohde vaihtuikin Losiin :D Ajattelin matkaa varatessa, että joo, hienoa nähdä kaupunki mutta siinä se sitten varmaan oli. Ja nyt kahden viikon loman jälkeen voisin lähteä koska vain takaisin! Paikkanahan tuo on aivan järjettömän iso, eikä kahdessa viikossa ehtinyt nähdä kuin pieniä paloja sieltä täältä. Tuossa ajassa ehti kuitenkin saada hieman käsitystä eri paikoista, kuten missä viihtyy ja mihin ei tarvitse enää toiste mennä.. Esimerkkinä Hollywood, joka oli täynnä turisteja, kerjäläisiä ja sisäänheittäjiä, ahdistavaa ja törkyistä. En tainnut ottaa kuin pari kuvaa Walk of Famen tähdistä ja se riitti, äkkiä pois :D Samoin Downtown pilvenpiirtäjineen toi mieleen likaisen New Yorkin, joten ei sielläkään kovin kauaa viihtynyt.
losi 2015 205b
Hotellimme sijaitsi Manhattan Beachilla ihanassa rantakaupungissa, jossa voisin oikein hyvin kuvitella asuvani. Rantakaupungit muutenkin olivat niitä parhaimmistoa Losissa (esim. Malibu!!!). Tajusin tuossa reissukuvia läpikäydessä, ettei minulla ole lainkaan kuvia tuolta Manhattan Beachilta, vaikka useita kertoja viikossa käytiin rannalla hengailemassa ja syömässä. No Instagrammista voi kurkkia, ja esim Strictly Style-blogin Hanna asuu perheineen Manhattan Beachilla, joten hänen blogissaan on hienoja kuvia paikasta ;)
losi 2015 220b losi 2015 200b losi 2015 233b
Beverly Hillsistä löytyy myös tämä mieletön Cupcake ATM, jota oli tietenkin pakko kokeilla :D Mitään supermaukkaita kuppikakkuja nuo ei mielestäni olleet (tosi sokerisia), mutta ideana automaatti on tosi kiva!
losi 2015 238b
Reissupostauksia on tosiaan jonkin verran tulossa, kirjoittelen mitä mieleen tulee Losista :) Ja on tässä kuluneella viikolla (jetlagista huolimatta) stadissa ehditty muutamat asukuvatkin ottaa, joita voisin laittaa reissukuvien väliin. Tulee siinä samalla esiteltyä Losin shoppailuja ;)

2 kommenttia: