lauantai 27. kesäkuuta 2015

Outfit 25062015

250615 101b
Blogeissa on viime aikoina ollut jonkin verran puhetta siitä kuinka suuret, suosituimmat blogit ovat jo niin ammattimaisia niin asukuviltaan kuin täydelliseltä "jetset-elämältään", että meillä pienillä blogeilla ei tunnu olevan enää mitään mahdollisuuksia tai kiinnostusta niiden joukossa. Kuvat on täydellisen tarkkoja ja olalla roikkuu Chanel monessa eri värissä... Välillä sitä itsekin miettii, että voiko nyt näitä asukuvia julkaista kun samat vaatteet on jo nähty ja varsinkin tuo laukku. Onneksi aika nopeasti nuo ajatukset unohtuvat ja julkaisen postauksen :D Blogi on minulle pääasiassa asukuvien "päiväkirja", johon on kiva koota omasta mielestä onnistuneita asuja. Kuvia en ole koskaan muokannut, enkä luultavasti näin tule jatkossakaan tekemään. Kamera täytyy jossain vaiheessa päivittää vähän uudempaan mutta siinä kaikki kuvien laatuun liittyen :D
250615 095b
Asusta sen verran, että ei taida olla tekokuituiset maximitat enää mun suosiossa, ainakaan työpäivinä. Syytän työtuoliani siitä, että hameet on aivan sähköisiä parin tunnin istumisen jälkeen ja sähköisyys kestääkin koko loppupäivän. Kuinka ärsyttävää! Siinä sitten kävelet muka normaalisti kun hame kiertyy jalkojen ympärille kuin legginssit :D
Itseasiassa istun nytkin sähköisellä työpisteelläni (hahah, on tämäkin ongelma :D), ylitöissä menee taas tämä viikonloppu. Sitten onkin enää ensi viikko töitä ja perjantaina viim. klo 16 alkaa kolmen viikon kesäloma :) Huonojen säiden vuoksi ei kyllä tunnu yhtään siltä, että nyt olisi kesäloman aika. Mutta kai se nyt on pidettävä, ensi lauantaina on kuitenkin lähtö reissuun :) Tämän kertainen kesälomakohde onkin erittäin mieluisa, paikka jossa en ole koskaan käynyt ja toivottavasti lämpimämpi kuin stadi tällä hetkellä. Lentäen yhdellä välilaskulla päästään kohteeseen, siinä vähän vinkkiä paikasta ;) 
250615 078b 250615 017b 250615 080 250615 044b

16 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun blogi on just ihana ku tää ei oo mikään siloteltu ja kiillotettu jetset blogi! :) Jatka siis vain samaan malliin. :)

  Heidieelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos Heidi! :) Ja ei musta taida saada jetset-elämää viettävää tekemälläkään ;)

   Poista
 2. Aivan samaa mieltä. Kiva lukea ns. tavallisesta elämästä ja katsoa asukuvia, jotka vastaavat normaalia elämää. Ei tavallisella palkansaajalla ole mahdollisuutta ostaa useamman tonnin laukkuja monta kertaa vuodessa, eikä muutenkaan viettää elämää, jota noissa blogeissa esitellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Itsekin luen "pienempiä blogeja", joista saa juuri sitä inspistä omaan pukeutumiseen. Nämä isommat blogit ovat itselle jo vähän kuin muotilehtiä lukisi, ei niitä oikein omaan elämään pysty suhteuttamaan. Ja muistan kun vuosia sitten blogeja alkoi ilmestyä ja isona osana niissä olivat juuri ne kivat vinkit, minkälaisia vaatteita missäkin kaupassa on myynnissä ja miten vaatteita yhdistellä :) Esimerkkinä, kuka tekee enää "klassisia" ostospostauksia Hennesin ja Zaran vaatteista?! ;)

   Poista
 3. Moikka,
  Aivan samaa mieltä yllä olevien kanssa, peukutan sun blogille :0)
  -Taru-

  VastaaPoista
 4. Minä pidän juuri näistä ns.tavisblogeista,joissa näkyy jopa useamman kerran sama vaate tai laukku.Ei haittaa ollenkaan,päinvastoin. se on hyvin lohdullista. En edes lue ammattibloggaajien postauksia,sillä niistä on mennyt täysin maku.Varmaan nekin jonkun tarvetta täyttää,mutta ei minun tavallisen palkansaajan,joka kuitenkin rakastaa kaikkea kaunista turhuutta.
  Sinulla varsinkin on niin supernaisellinen tyyli,että en millään pääse samaan vaikka kuinka yritän.
  Jatka vain samaan malliin.Ihanaa kesälomaa
  -Susanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna kommentistasi :) <3 Ja hyvä kuulla ettei sama laukku ärsytä ;)

   Poista
 5. Mäkin tykkään enemmän näistä "tavallisista" blogeista ja tavallisesta elämästä. Sellainen viimisen päälle tehty tuntuu niin teennäiseltä :). Jatka samaan malliin ja pakko vielä sanoa, että sä jotenkin hehkut kun sun hiukset on vähän pidemmät, älä siis leikkaa niitä vaikka hyvältä lyhyetkin tottakai näytti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Pakko myöntää, että on näissä hiuksissa totuttelemista :D Vaikkei ehkä muiden silmiin pituutta ole vielä kovin paljoa, mutta aikaa menee laittamiseen tuplasti aiempaa kauemmin.. Mutta vaihtelu virkistää :)

   Poista
 6. Ihana hame! :) Itse luen ainakin mielummin vähän pienempiä blogeja, joissa on sitä tavallista elämää ja sellasia asukuvia, joita oikeasti käytetään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia :)<3
   Ja en oikein ymmärrä näissä isoissa blogeissa sitä, että kannetaan isossa kassissa vaatteita kuvauspaikalle ja sitten kuvataan monta asua putkeen samalla kertaa.. :D

   Poista
 7. Just siks oon lukenu sun blogia jo kaaaauan, kun oot niin aito persoona :) Musta massablogin sisältö ei palvele ketään ja luen paljon mieluummin sun kuulumisia, kuin kattelen jotain fiinejä kahvikuppikuvia jostain maailman toiselta puolelta missä ei sitten kerrota sen kahvikupin lisäksi mitään muuta. Sun blogin ansiosta muuten tunnistin pomoni olalla tuon laukun, että hei on siitä hyötyä että sama laukku on esitelty tarpeeks monta kertaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu Cami, kiitos<3
   Hahaa, taitaa olla pomollasi hyvä maku laukkujen suhteen :D

   Poista
 8. Hetkinen? Aina sama laukku, sullahan on vaikka kuinka paljon laukkuja, punaista, valkoista, ruskeaa, harmaata... Varmasti useampi laukku kun vaikka mulla :) ja ihan pakko sanoa etten ainakaan olisi huomannut näissä kuvissa vilkkuvan aina samat vaatteet, että höpsistä sentään :) Sinulla on kyllä ihailtava tyyli, en voi sitä tarpeeksi toitottaa :D ja hei ei joka tyttö matkusta kerran vuoteen Jenkkeihin, mutta minusta se on vain ihailtavaa :) ymmärrän kyllä mitä tarkoitat näillä ammattiblogeilla, joista harvoin saa oikeasti enää mitään inspistä pukeutumiseen. Ihanaa lomaa!! <3 mun haave on nähdä Hollywood -kyltti, oli suunnitteilla tälle syksylle matka sinne, mutta erinäisistä syistä peruuntui :( odotan innolla postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne kommentista! <3 Ehkä ajattelin tässä omaa tyyliäni sen verran tavallisena kun vaatteet/laukut ovat kuitenki omassa mittapuussa suht edullisia, ja kun vertaa juuri näihin isoihin bloggareihin joilla vaikka mitä merkkivaatteita ja monia monen tonnin laukkuja. Toisaalta, olisihan tuolla Losin matkalla saanut varmaan Chanelin... :D

   Ja toivottavasti pääsette käymään Hollywood-kyltillä (ensi vuonna sitten? ;)), oli kyllä maaginen paikka! Reissukuvien läpikäynnissä taitaa mulla kyllä mennä hetki, puuh :D

   Poista