tiistai 11. elokuuta 2015

Hollywood Sign

losi 2015 678b losi 2015 792b
Hollywood-kyltti näkyi yllättävän usein Losissa ajellessa, jotenkin olin luullut sen olevan jossain vuoren takana mutta siinähän se möllötti kaupungin yllä! Ajaessa Hollywood Hillsissä lähemmäs kylttiä oli hauska nähdä se jokaisen mutka jälkeen eri kulmista ja välillä ihan yllättäen. Kyllästyttääköhän siellä asuvia nähdä nuo kirjaimet joka päivä ikkunastaan? :D
losi 2015 682b losi 2015 714b losi 2015 749b
Vielä lähemmäs kylttiä olisi varmasti päässyt, mutta olimme etukäteen katsoneet että tuossa tienmutkassa näytti hyvältä auton parkkeerausmahdollisuus sekä näkymä, joten se riitti minulle :D Aika rauhassa sai turistikuvia ottaa eikä tarvinnut väistellä muiden kuvaussessioita. Tienmutkassa oli myös kiva pieni jäätelöauto (hyvä kesätyö sillä tytöllä!), josta jätskin ostettua tuijotteli Hollywood-kylttiä ja rinteissä olevia miljoonakämppiä. Jotenkin ehkä epätodellinen fiilis hetken, että täällä sitä nyt ollaan!
Seuraavalla kerralla haluan kyllä lenkkeillä tuonne kyltin taakse, tällä reissulla ainoa vaellus tapahtui tunnetussa Runyon Canyon Parkissa, joka oli muuten hikistä puuhaa :D
losi 2015 772b
Kuvissa näkyy samalla se Malibusta löytynyt laukku, Tory Burchin Robinson Stitched Mini Double-Zip Tote. Uusi musta laukku on ollut ostoslistalla jo vaikka kuinka pitkään, mutta mitään tiettyä merkkiä/mallia minulla ei ollut mielessä. Bongasin tämän laukun hyllyllä odottamassa ostajaansa jo kaupan ulkopuolelta ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Liikkeessä yritin kovasti muka katsoa muuta tarjontaa, mutta en pystynyt kuin vilkuilemaan Robinsonia siellä hyllyssä :D Nyt saa Longchamp välillä huilata ;)
Laukku näyttää kuvissa ehkä pieneltä, mutta hyvin vetää sisäänsä kameran ja muut aina mukanani kulkevat tavarat. Näissä kuvissa ei ole laukun pitkä hihna kiinni, mutta taidan sen kuitenkin kiinnittää mukaan niin näyttää laukku vielä paremmalta ;) Täytyykin ottaa seuraavaksi asukuvat tämän uutukaisen kanssa!
losi 2015 759b losi 2015 743b

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös! <3 <3 Myyjäkin sanoi, että Jackie O tulee tästä mieleen, ei huono ;)

   Poista
 2. Tuonne on pakko vielä päästä, ehkä parin vuoden päästä kun täytän 30 (kääk!) Itse ne kyllä keskikesällä voisi tuonne mennä, aivan liian kuuma, sillä olen melko mukavuudenhaluinen matkaaja :D Kivoja ostoksia teit reissusta!:) Odotan innolla sinun laukkupostausta, vaikka meillä onkin melko erilainen laukkumaku, mutta sinä kannat laukkusi niin upeasti ja sopivat sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jotenkin aina sattuu kesä-heinäkuulle nuo Jenkkireissut, joten taidan olla jo tottunut siihen kuumuuteen :D Kevät/syksy esim Nycissä olisi kyllä kiva, ehkä sitten seuraavalla kerralla..
   Ja kiitos Anne, laukkupostauksia on todella kiva lukea muiden blogeista, niissä juuri näkee laukkuja joita ei ehkä itselle voisi kuvitella mutta näyttää upeilta muilla (sinun Celinet!! <3) ;)

   Poista