tiistai 25. elokuuta 2015

Back to the 1969

losi 2015 1130b
Eräänä ilta Los Angelesissa ohjelmassa oli John Fogertyn keikka Hollywood Bowl'lla. Keikkapaikka oli hieno amfiteatteri, jonka takaa pilkisti kivasti Hollywood-kyltti. Harmi etten ottanut kameraa mukaan, jostain syystä olin luullut että se olisi kiellettyä mutta ei tainnut olla... Alueella oli useita piknik-paikkoja kunnon pöytineen, joihin jengi oli tullut jo monta tuntia ennen keikan alkamista viettämään aikaa. Jenkki-tyyliin eväitä oli vaikka kuinka paljon, lähes jokaisella oli vedettävä kärry ja kylmälaukku vieressään :D Oli alueella onneksi myös evästä myytävänä, jos ei oma kylmälaukku sattunut mukaan ;)
losi 2015 1096b
Keikan teema oli nimenomaan vuosi 1969, jolloin CCR julkaisi kolme levyä. Biisit olivatkin suurimmaksi osaksi tuolta 60-70-luvulta, toki muutama biisi kuultiin myös Fogertyn omalta soolotuotannolta viime vuosilta. Mielenkiintoista oli hypätä hetkeksi Woodstockin ja hippien maailmaan, Fogerty nimittäin kertoi hauskoja tarinoita noilta vuosilta :) Ja olihan se nyt hienoa kuulla oikeasti livenä esim. Proud Mary ja Have You Ever Seen The Rain - kappaleet!
losi 2015 1139b
Myös hiukset saivat hippityylin, kun rannalla kihartuneisiin hiuksiin kiharsin lisää kiharoita :D Aikamoiset mummokiharat tuli (mielessä 70's Shown Kitty :D), mutta hyvin sopi teemaan! Kiharrus vaatii selkeästi treenausta, hiuksiin lisää pituutta ja ehkä uuden raudan, mutta tästä ne lähtee ;)
losi 2015 1119b
mekko Forever21 - farkkuliivi Mango - laukku MbMJ

2 kommenttia:

  1. Taas jäätävän ihana mekko! Kuten edellisessä postauksessakin. Harmi et maximekkokelit tais nyt loppuu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tänään vielä uhmasin sadetta ja viiletin maxi päällä, taisi olla viimeinen kerta tälle vuodelle... :/

      Poista