torstai 14. elokuuta 2014

West Village

NY2 101b
Jatketaan taas New York-kuvilla, onneksi näiden kanssa ollaan jo loppusuoralla niin päästään pian blogin kanssa kokonaan nykyhetkeen ;)
Lempialueisiini Nycissä kuuluu myös West Village; tummakaiteiset, koristeelliset portaat ja jalkakäytäviä reunustavat puut tuovat elokuvamaisen fiiliksen. Nycissä nautin juuri näistä alueista, jotka eivät ole täynnä turistilaumoja, vaan sitä "oikeaa" elämää ;)
Ja ainiin, tuolla kun istahdettiin iltapäivädrinksuille niin saattoi selkäni takana istua itse suunnittelija Alexander Wang! Täysin varma tästä en ole, mutta oletetaan että hän se oli... Puhelimestani löytyy kuva minusta, jossa taustalla näkyy hänen hiustupsunsa, voisikohan siitä analysoida jotain :D
NY2 073b
NY2 126b
mekko & korvikset Forever21 - kello MbMJ - laukku Longchamp - baltsut Wonders
NY2 088b
Huomasin tuossa pyykkiä pestessä, että joku on näköjään ostanut muutaman pitsimekon juuri Forever21:lta... Mutta kun ne ovat niin suloisia! Ainoa harmi F21:n mekoissa on niiden pituus, tai itseasiassa sen puuttuminen. En tiedä kuinka pienille ihmisille osa vaatteista mitoitetaan mutta moni vaate on jäänyt kauppaan ihan vain pituuden vuoksi. Ja näissäkin on vielä eroa! Osa minun F21:n mekoista on täysin normaalin mittaisia ja osa sitten taas näitä miniminimittaisia. No onneksi kesällä voi antaa reisienkin vilkkua ja viilettää vähän lyhyemmissä mitoissa, heh :) 
NY2 098b NY2 145b NY2 156b
Pyhiinvaelluskohteena kaikilla naisilla taitaa olla Carrien kotiovi eli 66 Perry Street. Ei ollut Carrie tälläkään kertaa kotona, (eikä siellä oikeassakaan kodissa, tuossa lähellä kun sekin on ;)), mutta pelkän portaikon ja oven näkeminen on jo tarpeeksi siistiä. Nimimerkillä tälläkin hetkellä taustalla pyörii SATC.. < 3
NY2 146b NY2 148b

3 kommenttia:

 1. Heippa ja terkut täältä New Yorkista! Upea paikka, ei voi muuta sanoa! Ajattelinpa kääntyä sinun puoleesi ja kysäistä, että mistähän voisi katsella ihan "peruskosmetiikkaa", esim. Eos-huulirasvoja ja Essie-kynsilakkoja? Ainakaan mä Macy's:lla en bongannut ja mietinkin että mihin lähtisi seuraavana etsimään?! Kiitos jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heidi! Ihana kuulla terkkuja sieltä meren toiselta puolelta :)

   Meikkien ostopaikoiksi voisin suositella sellaisia ketjuja kuin Walgreens ja DUANEreade. Molemmat vaikuttavat nopeasti katsottuina pelkiltä apteekeilta, mutta sieltä löytyy pillereiden lisäksi vaikka ja mitä! Valikoimasta tulee mieleen ehkä meidän Tarjoustalo/Anttila tms. Itse hamstrasin noista kaupoista juuri mm. Maybellinen meikkeja ja erikoishammastahnoja :D Molempia ketjuja tuli Manhattanilla vastaan kokoajan, eli niitä on tosi paljon.

   Ja mikäli Harlemiin menette (siis uskallatte, hehheh ;)), niin sieltäpäin löytyy Target, jenkkien Citymarket :D Siellä jos jossain on edullista kosmetiikkaa (ja kaikkea muuta!). Itse olen käynyt Targetissa vain Detroitissa, mutta eiköhän valikoima ole suht sama kaikkialla.

   Jaa, no mieleen tulee vielä Sephora, sieltä sitten vähän meille suomalaisille harvinaisempia merkkejä :)

   Toivottavasti näistä oli jotain apua! Terkkuja takaisin sinne Nyciin < 3

   Poista
  2. Hei suuret kiitokset! Kaikki etsimäni löytyi sun neuvojen avulla! :))

   Poista