torstai 7. elokuuta 2014

High Line & SoHo (in brief..)

NY1 864b
New Yorkiin lähdöstä onkin jo kuukausi aikaa, joten tiivistetään vähän tahtia näiden NYC-postausten kanssa ;)


High Line taidetaan jo mainita kaikissa Nycin matkaoppaissa, vaikka kyseessä on suht tuore "nähtävyys". Vuonna 2009 auennut puistoalue on siis kunnostettu vanhan junaraiteen päälle, ja kiskot ovat edelleen kukkaistutuksien alla tallessa. Alueelta on ihana katsella alhaalla viliseviä autoja ja muutenkin maisemia näkee vähän eri kulmasta. High Linen kävelee päästä päähän aika nopeasti, olisiko siinä mennyt edes tuntia? Kuulemma ilta-aikaan puistossa olisi vähemmän ihmisiä, mutta kyllä siellä ihan sopivasti jengiä oli kun illemmalla sinne suunnattiin :D
NY1 869b NY1 867b NY1 876b
Tykkään High Linen ideasta hurjasti, ehdottomasti yksi lempparipaikoistani Nycissä! Jotain saman tyyppistä ideointia myös tänne Helsinkiin kiitos :)
NY1 901b NY2 044b
SoHossa saa helposti kulumaan päivän (tai pari ;)), alueen vanhoja taloja ja paloportaita voisin pällistellä vaikka kuinka kauan. Liikkeiden esillepanot ja sisustukset ovat myös mielettömän hienoja, vanha arkkitehtuuri on jätetty liiketiloissa näkyviin, mutta kuitenkin jokaisen liikkeen omilla jutuilla höystettynä. SoHossa onkin sen takia kiva shoppailla, vaikka joutuukin vähän siksakkia kävelemään päästäkseen kaikkiin liikkeisiin... ;)
NY2 046b NY2 038b NY2 060b
Pakko kehua vielä SoHon Bloomingdale'sin tavarataloa. Ihanan rauhallista, ei töniviä ihmismassoja ja täydellisin laukkuosasto mitä olen koskaan missään nähnyt < 3 Sieltä lähtikin mukaan tuo little brown bag, mutta laukku ei kyllä ollut ruskea ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti