tiistai 2. kesäkuuta 2015

Outfit 27052015

2122052015 361b
Helou! Vahingossa blogin päivitys jäi pariksi viikoksi ja tuntuu että toukokuu menikin ihan hujauksessa.. Mitään uutta ja ihmeellistä ei täällä sentään ole sattunut, päätin sitten ottaa oikein kunnon ylityöputken alle ja tehdä neljä viikkoa (!!!) putkeen töitä, ilman siis yhtään vapaapäivää. Hullu putki huipentuu nyt tämän viikon perjantaihin ja lauantaina onkin tarkoitus nollata tilanne ja juhlia tätä vapautta :D Hieman on jo tässä vaiheessa päivät sekaisin, kun joka ikinen aamu on pitänyt herätä töihin eikä ole normaaleja viikonloppuvapaita. Töiden jälkeen olen mennyt tankotreeneihin tai sitten vain kotiin, ei sitä oikein kaupungilla ole jaksanut hengailla, joten sitä palkkapäivää nyt odotellessa ;) Kuukauden päästä onneksi häämöttää jo kesäloma, joka tulee kyllä todella nopeasti (ja tarpeeseen :D). Ulkomaanmatka on tällekin lomalle tiedossa, mutta jutellaan siitä sitten lähempänä ;)
2122052015 332b 2122052015 399b
Näitä asukuvia otettaessa kävi aika hauska juttu, nimittäin ohi kävelevä rouva pysähtyi ja kysyi minulta että "Mites on kauppa käynyt?". Hetken olin ihan ihmeissäni ja rouvan sanoessa että "Kun on katsonut sitä minun ohjelmaan", niin ymmärsin :D Hän luuli juttelevansa miljoonakotien kiinteistövälittäjä Mira Kasslinin kanssa :D Oli kyllä huvittaa kun jouduin paljastamaan etten ole valitettavasti Mira. Ja eipä ollut rouva ensimmäinen joka tästä sanoo, töissäkin tämä huomattiin jo Miran ohjelman alkaessa ;)
Mutta kohteliaisuushan se on, onhan meillä Miran kanssa (ainakin ohjelman perusteella) aika samanlainen tyyli ja jonkin verran samoja vaatteita. Että terkkuja vaan Miralle, nuorempi kaksoisolentosi on löytynyt!
2122052015 446b 2122052015 348b
bleiseri Seppälä - paita HM - housut Zara - kaulakoru Gina Tricot - kello MbMJ - korkkarit Pura Lopez - laukku Longchamp
2122052015 372b 2122052015 410b 2122052015 322b
Ja nyt ne helteet tänne Helsinkiin, en jaksa enää käyttää pitkiä housuja! Mekot ja hameet odottaa jo kiukkuisina kaapissa ulos pääsyä ;)

7 kommenttia:

  1. Ihana Ulriikka! En tiedä onko kukaan koskaan sanonut, mutta mulla tuli susta heti ihan Mira Kasslin-viboja! Tyylikkäitä ja huoliteltuja molemmat! <3
    -Karo

    VastaaPoista
  2. Sussa ja Mirassa on muuten selkeesti samaa sekä vaatetyylissä että upeissa hiuksissa. :) Ihastelinkin Miljoonakodit-ohjelmassa pääosin Miran hiuksia. :D Sun hiukset on muuten kasvanu tosi tyylikkäästi ku kuvissa ei oo ainakaan näkyny sellasia välivaihehiuksia jotka elää ihan omaa elämäänsä, vaikka niitä kuinka käskyttäis. :)

    Heidieelin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi, joo olen itsekin yllättynyt kuinka "kivuttomasti" hiusten kasvatus on mennyt :D Mutta vielä on matkaa siihen lyhyeen polkkaan, josta nykyään haaveilen... :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Joo, sähläsin jotain kommentin kanssa... Ihana asu! Postauksesi innoittamana kävin ostamassa saman jakun :) Milloin olet ostanut kaulakorun? Koru sopii asuun täydellisesti. Aurinkoista kesää! -Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa, bleiseri on kyllä todella kivan värinen :) Kaulakoru on ale-löytö jo viime kesältä, joten ihan samaa ei taida löytyä kaupasta.. :/

      Poista