torstai 4. joulukuuta 2014

Outfit 30112014

28301114 136b
Tässä viime sunnuntain nopean kaupunkipyrähdyksen asua, ja ai että ärsyttää ettei saatu kuvia ilman takkia! Oli aivan järkyttävän kylmä tuuli, joten ei siitä tullut mitään kun sormet alkoi jo sinertää ilman hanskoja :D Seuraavalla kerralla vaikka väkisin, pitäähän sitä vähän uhrautua blogin puolesta ;)
28301114 153b
Sitä mennään sitten jo joulukuussa, mihin tämä syksy oikein katosi? Tällä hetkellä tuntuu, että elämä on ollut viimeiset pari kuukautta todella hektistä ja täynnä ties mitä ohjelmaa. Uutta minulle, joka on tottunut elämään aikamoista laiskiaisen elämänrytmiä :D Tankotanssi on edelleen mukana kuvioissa (vaikka on niitäkin kertoja, jolloin tuntuu ettei siitä tule yhtään mitään) ja treeneissä olen käynyt 1-3 krt/vko. Suunnitelmissa olisi myös alkaa käymään työpaikan salilla edes kerran viikossa.. Sinne yksinmenemisen kynnys on vain vielä niin suuri, että tarvitsen jonkun tsemppaamaan :D Kerran ollaan työkamun kanssa käyty vähän laitteita ihmettelemässä (eli Noora kertoi mulle mitä missäkin pitäisi tehdä ;)). Niin kuitenkin vieras tilanne tuo salilla olo on, että tarvitsen vielä pari käyntiä ennen kuin kehtaan mennä sinne yksin huhkimaan... Hahah, tämä tuntuu niin oudolta kirjoittaa treenaamisesta tai ylipäätään urheilusta! Varmaan ensimmäinen kerta ikinä, että voin sanoa nauttivani siitä urheilun tuomasta fiiliksestä ja hiestä :D Ja ei varmaan tarvitse mainita kuinka olen alkanut kiertää myös urheiluvaateosastoja kaupoilla pyöriessä, nimimerkillä uudet leoparditrikoot odottaa jo käyttöönottoa ;)
28301114 133b
takki HM - huivi Mulberry - hame Zara - laukku Rebecca Minkoff - nilkkurit Wonders
28301114 089b
Viikot tuntuu tosiaan täyttyvän kokoajan jo valmiiksi pariksi viikoksi eteenpäin treeneillä, ylitöillä ja ties millä pippaloilla (sekä niistä palautumisilla, huh). Ystäviäkin pitäisi nähdä ja siitä onkin tullut todella huono omatunto, etten ole nähnyt muutamia läheisimpiäni pitkiin aikoihin.. :/ Eli nyt vain WhatsApp laulamaan ja treffejä sopimaan!
28301114 117b 28301114 155b

6 kommenttia:

 1. Ihana Ultsi! Jos treenaa, niin sit pitää huolehtia myös energian saannista esim. korvariövereillä. ;) -Sartza

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, övereistä on ihan liian pitkä aika joten asia täytyy korjata asap! ;)

   Poista
 2. Tosi nätti asu taas! Takki on niin ihanan värinen ja tuo huivi sopii siihen hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3 Viininpunainen on kyllä selkeästi noussut yhdeksi lempiväriksi näin talvikausina :)

   Poista
 3. Mitä shampoota (ja hoitoainetta) käytät, kun hiuksesi pysyvät koko ajan niin kirkkaan vaaleina? Minulla tuntuu vähän kellastuvan pari viikkoa värjäyksen jälkeen, vaikka käytän päivittäin Kevin Murphyn Blond Angel -tuotteita.

  Heidieelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi! Shampoo ja hoitoaine on ihan markettikamaa, perus-Garnieria tms. Hopeashampoona BC Bonacure Silver, jolla pesen n. joka toinen päivä, niin pysyy hiukset kirkkaana ;)

   Poista