maanantai 29. joulukuuta 2014

Outfit 27122014

271214 069b
Toppatakit ja Uggit ovat vihdoin päässeet käyttöön, ja aikalailla niistä on viime aikoina asut koostuneet. Myös joululahjaksi saamani Acnen Canada huivi pääsi viikonloppuna ulos, ja on se kyllä kaiken sen hehkuttamisen arvoinen ;) Vähän tekisi mieli hankkia toinen Canada mutta missä värissä, siinäpä vasta pulma... :D
271214 042b
Joulu tosiaan tuli ja meni, sen enempää lomaa en pitänyt kuin pakolliset pyhät kun työpaikka oli kiinni. En ole muuten yhtään jouluihminen; kodissani en laittanut yhtään joulua eikä uunissa paistunut pipareita. Porukoiden luona oli ihan tarpeeksi joulumeininkiä, joka riitti hyvin :D Ehkä ensi jouluna sitä olisi sitten jossain ulkomailla..?
271214 061b
Vuosi vaihtuu pian ja sitä väistämättä suunnittelee ensi vuotta. Tankotanssi jatkaa tiiviisti mukana, toivottavasti jopa enemmän kuin tähän asti :) Liikuntakärpänen on iskenyt, myönnän! Vielä pitäisi saada se työpaikan sali mukaan arkirutiineihin...
Kouluun pitäisi myös kevään haussa hakea, katsotaan miten käy. Kouluasiat ovat aina olleet minulle vähän hankalia, sillä siirrän asioita aina ihme tekosyillä tuonnemmaksi. Nyt olisi kuitenkin aika palata koulun penkille jos yhtään haluan edetä nykyisestä tai ylipäätään hakea muihin paikkoihin töihin.


Ensi vuodelle on myös muutama matka tiedossa ja nyt tuntuukin matkoja olevan enemmän kuin aikaa ja rahaa :D Täytyykin vähän laskeskella mihin kaikkeen onkaan mahdollisuudet mutta siitä olen varma, että vuoden 2015 matkat tulevat olemaan ikimuistoisia, ja nähtävää ja koettavaa on paljon tiedossa.
271214 026b
takki Vero Moda - huivi Acne - hanskat Global - housut Zara - laukku Longhamp - Uggit 
271214 022b
271214 003b 271214 079b 271214 057b
Ainiin, mulla on huomenna kampaaja ja olen vähän uhitellut etten leikkauttaisi juuri lainkaan hiuksia :D Vain väriä päähän ja antaisi hiusten kasvaa.. Katsotaan kestääkö kärsivällisyys vai lyheneekö sitten seuraavalla kampaajakäynnillä takaisin samaan malliin ;)
Kovasti houkuttaisi hiukan pidempi hiusmalli mutta lyhyt pinna yhdistettynä luonnonkiharaan ei välttämättä ole se toimivin vaihtoehto :D

2 kommenttia:

 1. Mä mietin myös koko ajan hiusten kasvatusta. Haluaisin lyhyehkön polkkatukan, mutta mun hermot ei vaan kestä sitä hirveetä välivaihetta, jolloin hiukset näyttää ihan kamalilta. Mulla onki sopimus mun kampaajan kans et se ei kuuntele mun haihatuksia ku oon kuukauden päästä kuitenki sitä mieltä et äkkiä lyhyeksi. :D Multa löytyy myös voimakasta taipuisuutta ja se aiheuttaa kyllä päänvaivaa jos hiusmalli on vähän pidempi.

  Ihana muuten tuo kaulahuivi! Ja takki miellyttää kans silmää varsinki ku siinä on ihana huppukin. Oon (hiusintoilun lisäksi) siis huppufriikki. :D Mun pitäiski itseasiassa ostaa fiksu talvitakki niin tuon tyylisessä ois kyllä ideaa. :)

  Heidieelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hei mä tein sen, ei leikattu kuin niskasta hiuksia :D Nyt lähti kasvatusoperaatio käyntiin, katsotaan miten nopeasti hermot menee..

   Poista