torstai 30. lokakuuta 2014

Outfit 30102014

301014 056b
Syksy on tunnetusti se bloggaajien inhokki vuodenaika, ja sen kyllä huomaa täälläkin asukuvien määrästä.. Töissä täytyy kuitenkin käydä päivisin ja noin neljän maissa sieltä kun pääsee niin alkaa jo hämärtyä :( Tällä viikollakin olen maanantaina ollut 12h töissä, tiistaina ja keskiviikkona kävin tankoilemassa niin ei siinä kovin paljoa jää aikaa asukuvailuille. Pitäisikö sitä kehitellä töihin jokin kuvauspiste puolille päiville? :D
301014 099
Tämän päiväinen asu on kokonaisuutena todella minua, ja samalla todella arkista. Välillä tuntuu, että sitä pukeutuu ihan normaaliin torstain työpäivään vaatteisiin, joissa voi yhtä hyvin lähteä vaikka lauantaina ulos juhlimaan :D Bleiseri vain narikkaan ja bailaamaan. Mulle on kyllä aina ollut vaikeaa tuo "bilepukeutuminen" tai ylipäätään ns. paremmin pukeutuminen kun tykkään ihan arjessakin käyttää juuri statement-kaulakoruja, mekkoja ja bleisereitä. Toisaalta, eipähän jää vaatteet roikkumaan vaatekaappiin ja odottamaan niitä juhlailtoja, vaan pääsevät päälle niin arkena kuin juhlissakin.
301014 067b
bleiseri HM - paita Lindex - farkut Gina Tricot - kaulakoru Zara - kello MbMJ - nilkkurit Vagabond - laukku Michael Kors
301014 111b 301014 059b 301014 083b 301014 132b
ps. Huomatkaa tuo musta möykky portailla, kissa tuli ihmettelemään kuvailuja :D

9 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia taas :) Löysin blogisi pari viikkoa sitten, ja pitää joka päivä aina käydä katsomassa, että koska ilmestyy uusia postauksia :)
    Ja näitä kuvia katsellessa huomaa kyllä sen, että ei ne vaatteet pelkästään tyyliä tee, vaan se myös kuinka niitä kannat. Ja sinä osaat sen kyllä super hyvin!
    Kehtaako kysyä, että minkäkokoisia vaatteita n. suunnilleen käytät, ja kuinka pitkä olet? Muutaman vaatteen olen täältä bongannut, ja pakkohan niitä on ollut lähteä liikkeestä etsimään. Ei vaan tällaiselle 158cm ja 70kg pullukalle tunnu istuvan mikään :( ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! :)
      Pituutta minulta löytyy 166cm, ja vaatteissa taitaa yleisen koko olla M/40. Riippuu kyllä täysin niin kaupasta kuin vaatemallistakin mitä kokoa käytän... :)

      Poista
  2. Mitämitä tankoiletko sääkin? :) Edellisen kommenttiin yhtyen; kannat kyllä vaatteesi ihan super tyylikkäästi! Vaatteita voi kyllä ostaa muttei sitä oikeaa tyyliä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, reilun kuukauden oon käynyt pole-tunneilla :D Enhän mä mitään vielä osaa, mutta superkivaa se on!

      Poista
    2. Missä käyt tankoilemassa? :) Se on meinaan ihanaa! Ite oon tankoillu about 3 vuotta, siinä on ehtiny jo vähän oppia juttuja :)

      Poista
    3. Käyn tuolla Pasilassa Pole4fit-paikassa :) Ihanaa kyllä on, en olisi ikinä uskonut että innostun siitä näinkin paljon :D Ja vaikka vielä on matkaa esim. inverttiin mutta pikkuhiljaa...

      Poista
  3. Hei! Saako tiedustella, että millaisin tuottein hiuksesi värjätään kampaamossa? Ihailen tuota puhtaanvalkeaa väriä hiuksissasi.
    Minulla on itselläni ollut ongelmia saada tuollaista lähes valkoista hiusväriä. Keltaisuus puskee väkisin aina läpi. Olisi kiva saada vinkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Nyt en kyllä valitettavasti osaa sanoa mitä mömmöjä Beatin Noora mun päähän aina iskee :/ Ihan ensimmäisen kerran taisin sanoa, että laita ihan valkoiseksi ja tähän on parissa vuodessa jääty.. Toki käytän sitten joka/joka toinen päivä hopeashampoota, joka ylläpitää kirkkautta (BC Bonacure Silver on paras ;)).

      Poista
  4. Okei, ei se mitään :) Mutta mieletöntä ois jos vaikka joskus onnistuisit kysäisemään?
    Hiusaiheinen postauski ois kiva kun monet tuntuvat hiuksiasi ihailevan :)

    VastaaPoista