keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Outfit 21102014

21221014 186b 21221014 059b
No johan tuli pidettyä taukoa blogista, mutta täällä ollaan! :) Syksyn pimenevät illat, pitkät työviikot ja uusi harrastus ovat pitäneet minut poissa sekä bloggailusta että itse koneelta. Syksyn sanotaan olevan muutosten aikaa ja niinpä minäkin päätin aloittaa uuden harrastuksen. Olen nyt reilun kuukauden käynyt tankotanssitunneilla, ja olen koukussa :D Kun mitään kuntoa (saati sitten lihaksia) ei ennestään ole niin en siellä vielä höyhenen kevyenä pyöri, mutta ainakin hiki tulee ja hyvä mieli. Joka tunti nauran omalle peilikuvalle, joka siellä höllyy mutta ei se niin vakavaa ole ;) Mielenkiinnosta odotan mikä on fiilis esim. talven jälkeen ja miten se mahdollisesti näkyy kropassa, siis mustelmien lisäksi. Tankotanssihan on lajina aivan älyttömän rankkaa, ja kehittyminen siinä on täysin yksilöllistä. Siitä ehkä tuossa pidänkin, että kokoajan mennään eteenpäin. En millään voisi kuvitella itseäni jossain jumppatunnilla tai salilla nostamassa rautaa.. Toisaalta, koskaan en ole käynyt niin ei voi koskaan sanoa ei :D Tällä hetkellä tankotanssi tuntuu minulle sopivimmalta tavalta kutsua niitä kadonneita lihaksia takaisin.
21221014 200b
takki Michael Kors - huivi Mulberry - housut Zara - nilkkurit Wonders - hanskat Global - laukku Longchamp
21221014 139b
Astetta vauhdikkaampi syksy siis täällä suunnalla, mutta jottei ihan tankoiluksi menisi koko blogi niin muutama sana tästä asusta. Eilen oli niin kylmä päivä, ettei tullut mieleenkään kuvata sisävaatteita mutta onneksi tuossa ulkovaatetuksessakin on kivoja juttuja esiteltäväksi :) Kesällä Nycistä ostamani Michael Korssin kamelin värinen villakangastakki oli ehdottomasti yksi parhaimmista ostoksista. Hieman A-linjainen malli ja täydellisen lämmin väri sopii melkein kaiken kanssa, erityisesti Mulberryn huivin kanssa nuo ovat mainio parivaljakko. Pari pakkasastetta vielä lisää niin yhdistetään komboon uudet Uggit ;)
21221014 160 21221014 123b 21221014 007b

2 kommenttia:

  1. Ihana! <3 Hei mun pitäisi kysyä sulta, kun oon tekemässä jossain vaiheessa postausta blogeista, jotka inspiroi itseäni, niin saanko ottaa sun blogista kuvia tai bannerin postaukseen? Vähän hankaloittaa postauksen tekoa, kun täytyy kysyä jokaiselta lupa, mutta tulossa on jossain vaiheessa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin saat Anne käyttää kuviani postauksessa, et arvaakkaan kuinka otettu olen tästä :) Ihanaa loppuviikkoa! <3

      Poista