maanantai 17. syyskuuta 2012

V5-571G eli ihan vaan Vertti kavereiden kesken

Perjantaina kotiutin vihdoinkin uuden läppärini vanhan romun tilalle. Tekniikasta en niinkään mitään ymmärrä mutta tuo kone on kyllä aikas hieno! Ja vaikka ei ole MacBookki niin silti se on super ohut ja hopea, eli sopii täydellisesti sisustukseen :D Sehän on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, kun mietitään uutta elektroniikkaa ;)

140912 001b

140912 013b

140912 017b

140912 008b

140912 005b

140912 015b

kone2
Siinä Vertti nyt on, taustakuva laitettu, langaton netti asennettu (hyvästi piuhat) ja suosikkiblogit listattu... Vielä on totuttelemista, eri ohjelmien asentamista edessä, ja esim. iPadin sisällön siirto mietityttää. Muistaakseni aikoinaan koti-kotikoneelta siirsin iTunesista musiikit omalle läppärilleni iTunesiin muistitikun avulla, onkohan muita keinoja...??

Nyt jatkuu tämän hienon nykytekniikan ihmettely :) Myöhemmin sitten solkkiin, viime kerrasta onkin jo kolme viikkoa, huh!

5 kommenttia:

  1. Voi ei, mielelläni sua tekniikan ja iTunesin kanssa auttaisin, mutta paljastettakoon että itsehän asennan iTunesin aina vain siksi aikaa koneelleni, jotta saan musat päivitettyä podiin ja sitten se on taas adios :D Mutta ihanaa, että muutkin miettii tekniikan _ulkonäköä_ yhtenä (pää)kriteerinä! :DD

    ps. Voisitko harkita ton ärsyttävän "robotti"varmennuksen poistamista kun en välillä sitten millään saa noista merkeistä selvää ja vaikeuttaa kommentointia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä, onko mulla semmoinen varmennus?! :o kokeilen heti poistaa sen pirulaisen!

      Poista
    2. Joo on :) Ja jee kiva jos poistat niin helpottaa kummasti :D Mulle ei ainakaan oo 1,5v blogihistorian aikana oo tullu kun ehkä maksimissaan 5 robottikommenttia niin toivotaan ettei sullekaan tule!

      Poista
  2. Jos sä vanhalta läppäriltä ajattelit siirtää ni itunesin kotijaolla pitäis onnistua! :) eli vanhasta läppäristä jaat ne musiikit sun uuden läppärin kanssa ja voilà!
    Jos ei onnistu (pitäis kyllä) ni sitte en keksi ku muistitikun :D tuskin onnistuu jos usb piuhalla yhdistää niit koneita...? (en ehkä suosittele kokeilee)
    Itunesista siis vasemmalta valikosta valitset kotijako, netis löytyy kans ohjeita esim applen sivuilta :) myös uudesta koneest itunes päälle! Rakastan sun blogia ja noin kaks vuotta ja vähän rapiat olen sitä lukenukki! Padapappappaaa im lovin it! ;)
    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Laura, kiitos iTunes vinkistä, täytyy pikimmiten koklata! Ja muutenkin, ihana kommentti :)<3

      Poista