lauantai 22. syyskuuta 2012

Ikea Outfit 19092012

190912 007b

190912 003b
Keskiviikkona oli pitkästä aikaa Ikea-reissun aika :) Kärryn sain taas aika hyvin täyttymään ja nyt näyttää koti taas asteen enemmän kodilta.
Olisikohan kohta aika laittaa tänne sellaisia ärsyttäviä sneak peak kuvia kodistani... ;)
190912 016b

190912 025b
Tänään onkin suunnitelmissa viettää päivä sisustamisen parissa, kaksi tuolia odottaa tuunausta ja keittiötä voisi alkaa suunnitella (ja tuo nykyinen keittiö pitäisi kuvata ja laittaa Huuto.nettiin).

Ja niin, sain vihdoin ja viimein tehtyä itselleni tunnukset Huuto.nettiin, jonne ajattelin laittaa jotain sellaista tavaraa mitä en ihan Valtterissa viitsisi myydä parilla eurolla. Infoa tulee kunhan saan kuvattua tuotteet ;)

Mutta nyt Hesarin kimppuun, moi!

4 kommenttia:

 1. Jeejee, jään odottelemaan mitä kaikkea kivaa meinaat huuto.netiin laittaa ;)

  Toi paita on tosi kiva, sopii loistavasti vaaleaan tukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan ihan hirveesti jaksa laittaa Huutikseen tavaraa, katotaan nyt miten se homma toimii.. Itse kun en ole koskaan sieltä mitään ostaut niin pitää vähän tutustua ;)

   Poista
 2. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja pakko sanoa että sulla on mielettömän kiva tyyli:) Jotenkin pystyt asuillasi aina erottumaan massasta, vaikka samoja laukkuja/asusteita näkyy muissakin blogeissa ja yhdistellä silti kivoja vaatteita yhteensopiviksi kokonaisuuksiksi. Jatka samaan malliin =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos tuhannesti!!! Nyt täällä ollaan loppuilta hymy korvissa :)

   Poista