maanantai 13. elokuuta 2012

Pikkuinen Longchamp

Vaikka olenkin isojen laukkujen ystävä, en aina kauppaan, solariumiin tai kävelylle mennessä viitsi ottaa isoa laukkua turhaan siihen käsivarrelle heilumaan, joten äidiltä "vuokrassa" olevat pikkulaukut tulevat silloin mukaan ;)

Muistaakseni olen joskus kauan aikaa sitten esitellyt kaikki nuo pikkulaukut (3 x Longchamp & 1 x Mulberry), jotka äidiltäni otin hänen vähäisen käytön vuoksi...

Lempparein pikkulaukuista on kuitenkin tuo neliskulmainen ruskea Longchampin laukku; sisältä löytyy Longchampin musta pikkuruinen kolikkopussi, jonne mahtuu juuri sopivasti pari korttia ja käteistä (ja tietenkin unohdin kuvata sen :D) sekä tietysti puhelin, avaimet, iPod ja huulirasva. Ja mahtuisi sinne vielä vähän muutakin!
Täydellinen laukku olisi jos käyttö-lompakko mahtuisi kokonaan tuonne niin ei tarvitsisi aina siirtää isosta lompakosta kolikkopussiin tarvittavia kortteja.. Noh, ainakin tulee sillekin pussukalle käyttöä ;)
080812 040b

080812 036b

080812 034b

080812 037b
Ylläolevassa asussa olen muuten käppäillyt viime aikoina pitkiäkin matkoja. Joo farkut ja Conssit jalassa ja neule päällä, mutku en omista urheiluvaatteita :D Ikinä kun en urheilua ole harrastanut niin tuntuu tyhmältä laittaa esim. lenkkareihi 60e... Sillähän saa jo vaikka mitä Hennesiltä! :D

Nyt mietintään huomisen työvaatteet :) Tämä viikko (onko nyt vasta maanantai?!) menee toivottavasti nopeasti sillä otin torstain vapaapäiväksi, tiedossa on äiti-tytär-shoppailupäivä <3>
Moikka!

2 kommenttia:

  1. Miten on mahdollista ettet ole koskaan harrastanut mitään urheilua? Eikö sua koskaan ahdista liikkumattomuus? Etkö kaipaa parempaa kuntoa, terveempää oloa tai vaikka kiinteämpää kroppaa?

    Ei pahalla, kunhan ihmettelen ääneen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, mahdollista sen on! :D Tiedän kyllä vatsamakkaroiden tai selluliittireisien löytyvän kropastani, mutta olen kuitenkin niin sinut itseni kanssa että olen hyväksynyt muhkurani. Ehkä sitten se nautinnon tunne jonka urheilusta (kuulemma ;)) saa, niin minä saan sen sitten jostain muusta.. Koskaan en ole kaivannut liikuntaa sen kummemmin elämääni ja koen kyllä olevani perus terve (itseasiassa aina ollut). Eikä se, etten harrasta liikuntaa tarkoita sitä että istuisin 247 kotona sohvalla suklaalevy kädessä :DD En vain käy/tee säännöllisesti jotain treeniä, hyötyliikunnalla tässä mennään.
      Kaikkia ihmisiä ei kait vain ole tehty liikkumaan ja olen elävä esimerkki sellaisesta :D

      Mielenkiintoinen kysymys, kiitos Anonyymi siitä!
      Ja kysy ihmeessä jos vielä aihe kiinnostaa, mukavaa vaihtelua blogini kommentteihin ;)


      p.s. 7-v harrastin vajaan vuoden tennistä, sen olen täysin unohtanut mainita! hahah :D

      Poista