keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pala Carrie Bradshawta sisustuksessa

Jättimäisenä Sinkkuelämää-fanina olen aina tykännyt Carrien kodin sisustuksesta, sekä siitä vanhasta vaalean sävyisestä että siitä uudesta sinisävyisestä. Tietenkin Marimekon läsnäoloon huomio kiinnittyi heti ja vaaleanpunainen Tantsu-kangas onkin ollut jo pitkään yksi monista Marimekon suosikeistani. Joskus aikaa sitten päätin että Tantsua tulee olemaan sitten minun omassa kodissani, edes jossain muodossa. Verhoina, kuten Carriella, ei tänne nykyiseen asuntooni niitä ollut mahdollisuus laittaa (riitelee liikaa isokuviollisen tapettini kanssa) mutta kangas pääsi silti pieninä paloina aika hyvin edustetuksi ;)

carrie marimekko verhot
kuva: Google
Ainoa kuva jonka löysin Carrien asunnosta, jossa verhot näkyvät...

Täällä asunnossani lähes kaikki huonekalut menivät/menevät vaihtoon, ja uudet ruokapöydän tuolit löytyivät Huuto.netistä. Tuolit olivat mustan harmaat ja istuinpäälliset sellaista kamalan psykedeelistä 80-luvun kuviokangasta... Mutta potentiaalia tuoleissa oli, joten ei muuta kuin valkoista maalia kaksi kerrosta pintaan ja valmista tuli!
140812 055b

Tuoleista tuli täydelliset! <3>
140812 061b
Keksinkin tässä että tarvitsen vielä kaksi tuolia pöydän ääreen, eli pitääkin alkaa etsiskellä uusia tuunauskohteita ;) Ehkä kierrätyskeskuksesta voisi löytyä? Ja haluan nimenomaan kaksi samanlaista tuolia mutta kuitenkin erilaisia kuin nuo (joo tuskin kahta identtistä löytäisinkään:D), maalaan ne sitten myös valkoisiksi ja istuinpäälliset myös vaaleanpunaisella Tantsulla.

Tuota kangasta ostaessani en ollut osannut mitata oikein kuinka paljon tuoleihin menee, ja kangasta tulikin ostettua aika reilusti :D No onneksi äitini on aikamoinen tehopakkaus ja hän ompeli minulle yli jääneestä kankaasta tyynynpäällisen sohvalle!

140812 066b

Äiti on vaan taitavin ja paras <3>
140812 068b

Tyynyliinan sisällä siis 50cm x 50cm tyyny, eli ihan reilun kokoisen koristetyynyn jämäkankaasta sai :)

140812 070b

Happy happy! Ja terkkuja äipälle, mun uudelle vakiolukijalle, hihih ;)

p.s. kuvat otettu partsilla ilta kasin aikaan, joten siitä johtuen vähän hämyisiä :/

4 kommenttia:

  1. Oi! Ihanaa! Tuparit! :D mun mummo oli ompelija niin arvostan niin, että jotkut osaa nuo ompeluhommat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä haluisin osata myös ommella vaikka mitä, ehkä sitä voisi jotain oppia jos ostaisi ompelukoneen... ;) siihen saakka äiti saa hoitaa homman! :D

      p.s. nytkin lähetin verhot äipälle lyhennettäväksi...

      Poista
  2. Mäki tuun tupareihin!!!! t. salainen ihailija hehheh

    VastaaPoista
  3. Carrien verhot sarjassa ovat Marimekon Pippurikerä-mallia.

    VastaaPoista