keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Noku muillakin on!

Tästä on tullut jonkin verran keskusteluja vastaan eri blogeissa, että bloggaajat matkivat toisiaan ja ostavat samoja juttuja. Öö joo? Mun mielestä on ihan naurettavaa että joidenkin mielestä kaikilla Suomen naisilla tulisi olla eri vaatteet ja kengät :D Parhaimpia puolia tässä bloggailussa mielestäni on juuri katsoa mitä muut ovat shoppailleet tai miten yhdistävät erilaisia vaatteita. Sieltähän niitä ideoita ja vinkkejä saa mitä kaikkea kivaa kaupoista voikaan löytyä!
Plus kaikki bloggaajat eivät taida olla samaa kokoa, joten vaikka ne samat vaatteet löytyisikin koon 36 ja 42 kaapista, voivat ne näyttää aivan erilaisilta eri ihmisten päällä :) Siihen vaikuttaa ihan kaikki hiustenväristä ja mallista lähtien. Itseäni esimerkiksi joskus ärsyttää kun löytää kivan paidan tai mekon jossa ei ole yläosassa mitään koristeita/kuvioita ja esim, pitkähiuksisella vaate näyttäisi sellaisenaan hyvältä mutta minun taas tekee mieli iskeä mukaan jokin kaulakoru... :D
Mutta onneksi meitä bloggaajia on monen näköisiä ja kokoisia, tylsähän olisi omaa naamaa kokoajan katsoa ;)

Joten, ostin minäkin jotain mitä on monilla muillakin bloggaajilla näkynyt;
130612 005b
Lindexin helmikaulakoru ja kyllä, tämä tuli vastaan blogissa enkä olisi muuten tiennyt tämän tulleen kauppoihin ;)
130612 003b
Voin vaikka vannoa ettei tämä näytä minun ylläni samalta kuin jollain toisella :D nimimerkillä kaksoisleuka löytyy
130612 011b
Raitamekkoja on näkynyt kesän tullen monilla, mm. Lindexin ja Henri Lloydin versiot ja olenkin pitänyt niistä kaikista. Stockalla satuin eksymään Espritin sini-valkoisten vaatteiden keskelle ja mitäs sieltä löytyikään, raitamekko! Malli on aika ihon myötäinen enkä näin ollen ajatellut mekon sopivan minulle... Mutta sovituskopissa mekkoon silti tykästyin niin pakko oli ostaa :D Ja hei, tuo näyttää laihemman päällä ehkä tuhat kertaa paremmalta mutta minä tykkään silti ;) 
130612 012b

130612 010b
Helmassa on vielä kiva vetskariyksityiskohta, ehkä tämä erottaa minut muista ;) :D

Huh tulipa kunnon paasaus-postaus :D
Ehkä se on luovutettava tältä päivältä ja kömmittävä sänkyyn, huominen työpäivä vielä puristettava ja sitten kiitos ne +25C helteet viikoksi stadiin :)

Moi!

8 kommenttia:

  1. Aivan huippu postaus! :) oon aivan samaa mieltä ettei musta tuosta "matkimisesta" kannata alkaa nipottaan, ei kuitenkaan H&M esim oo mikään liike johon vaan 10 ihmistä menee vaan ne tuotteet houkuttelee eri kohderyhmiä ja hyvä niin :) ite saan niin paljon inspistä muiden blogeista ja nytki esim tuo mekko jonka ostit, tuli heti himo ostaa itelle samanlainen :D

    http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuri näin! vaikeaa olisi jos hennesiltä ei saisi vaatteita ostaa.. mieti jos se poistuisi suomesta, paniikki :D

      Poista
  2. Mäkään en oikein ymmärrä tätä matkimis-hässäkkää :D Jos haluaa erilaisia vaatteita kuin muilla täytyisi kaikki hakea ulkomailta :D Itsekkiin oon monesti meinannut tuon korun ostaa ja voi olla että joku päivä se mukaan lähteekin! Mekko on super ihana, haluun kanssa!

    VastaaPoista
  3. Tuo koru on just ihana ja en todellakaan tajua, että mitä väärää siinä sitten on jos saa inspiraatiota jostain. Se blogien ideahan menisi sitten ihan pipariksi mun mielestä ainakin.

    Tuli tuosta raitamekosta mieleen, että taidanpa matkia ja ainakin käydä vilkaisemassa sitä Espritillä :D

    VastaaPoista
  4. Mäkin nyt sit varmaan matkin jotakuta, kun löysin eilen ihanan pitsipaidan Ginasta :D Ootan kovasti kuvaa tosta korusta käytössä!

    <3 Cami

    http://iwaitfornoman.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu pitää keksiä joku kiva asu että saisi korun käyttöön, nyt kuumalla ilmalla pelkään vain sen olevan aikamoinen hikikaulus... :D

      Poista