lauantai 2. kesäkuuta 2012

asu x 2 + haaste = sekavin postaus evör

Tehokas lauantaipäivä takana, kerrankin :D Heräsin jo kasin maissa ja jättipuurolautasellisen jälkeen maalasin kylppärin vielä toiseen kertaan. Maalausurakan jälkeen kipaisin Itikseen ostamaan uusia pyyhekoukkuja, hyllyn kannattimia, hammasharjamukia ymsyms, nyt olisi sitten kylppärissä melkein kaikki valmista. Melkein, sillä kaikki ne koukut odottaa vielä porausta :D Isä ehtii ehkä ensi viikolla betoniporan kanssa käymään niin sitten saankin tänne kylppärin ennen ja jälkeen kuvat ;)

Tehdään tästä nyt sekavin postaus vähään aikaan, niin pari asua viime viikolta sekä Camilta saamani blogihaaste; (kaikki tämä vain että saisin vanhat kuvat äkkiä pois alta ettei kuvat olisi aina viikon vanhoja kun ne tänne saan :D)
toukokuun asuja 027b
Lempparein asu kuluneelta viikolta, miten nyt on alkanut aamuisin onnistua nuo vaatteiden valinnat :D
toukokuun asuja 025b
grandma-meets-Chanel-neule Vero Moda (sini-beige-valkoinen=täydellinen<3) / paita & housut HM / baltsut Zara / laukku Longcamp / korut Snö
toukokuun asuja 041b

1. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?
New Yorkista haaveilen pidemmän loman tiimoilta melkein joka päivä mutta sinne ei taida olla ainakaan tänä vuonna taloudellisesti mahiksia :( Otetaan sitten vaikka kesäinen Tukholma, viime kerrasta kun on jo se vajaa 10 vuotta, jep noloa... :D

2. Jos saisit miljoonan, mitä tekisit sillä?
Maksaisin kaikkien lainat pois (siis perheen) ja antaisin muutenkin perheelleni varmaan puolet :) Itse ostaisin isomman oman asunnon, ajokortin ja auton, pari ulkomaanmatkaa ja tietenkin shoppailisin. Sinne se milli menikin, tai ehkä enemmänkin :D

3.Pelaatko mitään pelejä?
Mä olin hyvinhyvin pettynyt ettei tuossa mun Nokian kännykässä ollut matopeliä! Sitä olisin mielelläni tykittänyt aamudösässä töihin... Eli en siis pelaa. Pienenä lemppari oli kyllä PS1n Spyro-lohikäärmepeli :) Sen jos jostain saisi, ai että!

4. Olitko hyvä koulussa?
Peruskoulu meni mulla tosi hyvin, keskiarvo 8 tai 9 kokoajan :) Lukio menikin sitten aika penkin alle, keskiarvo taisi olla siinä 7,5 paikkeilla... Bilsa ja psyka oli lemppareita niin ne olivatkin 9 ja 10, mutta jos jokin ei kiinnostanut niin otin helposti ehkä vähän tahallaankin niistä esim. 6, vaikka olisin pystynyt parempaankin. Nyt jos menisin uudestaan lukioon pänttäisin paremmin, myös ylppäreihin, joihin luin siis aina edellisenä iltana... :D Tuli se lakki silti!

5. Lempi elokuvasi ja miksi?
Näitä on satoja. Oikeasti. Sanotaan nyt vaikka TSH-trilogia, aika tylsä vastaus :D Viimeisimmät dvd-ostokset oli Blondin kosto 1 ja 2, se ehkä kertoo jo jotain ;) Noei, lemppareita on monia aina Pixarin piirretyistä Saw-kauhuleffoihin.

6. Pidätkö ukkosesta?
Joo enemmän kuin tuosta tihkusade-tuuli-yhdistelmästä. Jyrisisi nyt oikein kunnolla ja sitten tietenkin aurinko alkaisi paistaa :)

7. Mitä kuuntelet juuri nyt?
Anttilasta ostin tänään 15 egellä Rihannan Talk that Talk ja Beyoncen 4 - levyt, joten niitä tässä pyöritän. Tällä hetkellä lempparit B:ltä Love on Top ja R:ltä Where have you been :) Toimii!

8. Puhelimesi?
Nokian valkoinen C5-03. En maksa luurista yli 150e, yli satanenkin oli jo liikaa tuosta kapulasta :D

9. Käsittämättömin muotitrendi?
Jos omalle kropalle ajattelen niin napapaidat, nou nou. Ja ikuisuusinhokit ovat valkoiset legginssit.

10. Punkku vai valkkari?
Valkkari! Yes please<3 Oon tällä hetkellä absolutistina pari viikonloppua, nyt on mennyt liian paljon rahaa viinaan niin pitää vähän säästellä... Mutta kylmä valkkari terassilla, testattu jo tänä kesänä, hyvää on!

11. Mikä saa sinut suuttumaan?
Hitaat ja laiskat ihmiset. Pekka Poudan valehtelu säästä :D

Ai että näitä haasteita on kiva tehdä! Tulee ihan ircgaltsu-ajat mieleen :D
toukokuun asuja 009b
farkkutakki Vila / kukkatoppi Only / hame Zara / baltsut Vagabong / laukku Longchamp / korut Snö
toukokuun asuja 019b toukokuun asuja 012b

Lauantai-ilta taitaa jatkua niinkin rajuissa bileissä kuin kaikkien kesäkenkien esille otolla ja talvisaappaiden kellariin viennillä :)

Ja ainiin, mulla on huomenna sunnuntaina synttärit! Öö jee? :D Katsotaan mitä sitä huomenna keksisi tekemistä, ei nimittäin tunnu yhtään synttäripäivältä... Saatan jopa unohtaa ne ja muistaa vasta kun mummi soittaa ja onnittelee :D

Mutta nyt niiden kenkien kimppuun, moikka!

2 kommenttia: