perjantai 4. toukokuuta 2012

Takaisin kuvioissa!

Pariisista selvitty, vapusta selvitty, kahden päivän vapun jälkeisestä hangoverista selvitty sekä kahdesta työpäivästä selvitty. Nyt kyllä ansaitsisin mitalin :D

Kuvia kertyi Pariisin reissulta omaan kameraan reilut 900 kipaletta, Sarin ja Irenen kameroiden kuvat onkin vielä saamatta että pienoinen läpikäyminen niissä on... :D Mennään nyt alkuun näillä omasta kamerasta löytyvillä kuvilla ja jos tytöiltä löytyy vielä joitain herkkuja omistaan niin lisäillään niitä sitten myöhemmin :D
Mutta aloitetaan siis ihanasta Pariisista<3 Oltiin siellä siis viime torstai-illasta maanantaiaamuun, eli kolme kokonaista päivää, neljä yötä.
Todella paljon ehdittiin nähdä lyhyeen aikaan nähden, jalat saatiin tajuttoman poikki kävelystä mutta vielä jäi vähän ikävä... Tämä kun oli toinen kertani siellä, kolmas kerta voisikin olla todellakin vain hengailuloma eli kaikki nähtävyydet voisi suosiolla jättää väliin ja esim. kierrellä enemmän vintage-kauppoja ja antiikkiliikkeitä. Onneksi Pariisiin pääsee aika edullisesti joten ei se ihan mahdotonta olisi vielä tänä vuonna siellä pyörähtää ;)
pariisi 2012 009b
Pakollinen lähtökuva Helsinki-Vantaan lentokentältä :D Mutku sai noita Finskin koneitakin taustalle ni oli pakko!
pariisi 2012 481b
Heti Charles de Gaullen kentälle kun päästiin niin käytiin ostamassa kolmen päivän metroliput. Siis minähän rakastan tuolla metrolla ajelemista, voisin tehdä sitä vaikka koko päivän :D Tuo kolmen päivän lippu maksoin hiukka yli 20e, ei paha! Ja tuon metrokartan oppii helposti, viime kerrasta oli vielä jotain muistissa ja kun hetken karttaa katsoi, hahmotti sen oikein hyvin.
Tosi kivaa oli sitten tulla kotiin, istua meidän metrossa ja tuijottaa sitä YHTÄ oranssia viivaa... :D Jipii.
pariisi 2012 014b
Käytiin vielä iltakäppäilyllä Seinellä ja Notre Damella, meidän hotellin kun oli aivan siinä vieressä :) Aika nättiä!
pariisi 2012 024b

pariisi 2012 030b
Sitten raflan kautta hotlalle nukkumaan että jaksettiin painaa kolme seuraavaa päivää täysillä ja seikkailla nähtävyyksillä. :)

Jatketaan Pariisilla seuraavassa postauksessa, mutta nopeasti vähän vapusta. HUH. Tulin siis kirjaimellisesti suoraan lentokoneesta vapun viettoon; laukku kotiin, skumpat kassiin ja ulos :D Lakki jäi kotiin, ehkä ihan hyvä sillä sen verran rajua meno oli ettei se olisi siinä timmellyksessä pysynyt mukana (tai valkoisena...). Onneksi kuvia ei ole yhtään maanantailta, tiistain ja keskiviikon vietinkin mukavasti kotona. Syytän tästä kyllä myös osaksi Pariisia, varmasti heidän halvalla skumpalla oli osasyynsä niin pahaan darraan, iskin sitten neljän päivän putki kivan olotilan päälle. Mutta siitä on nyt onneksi selvitty sekä töihin paluusta, nyt viikonloppuna en aio tehdä yhtikäs mitään. Palautua vain menneistä riennoista ;)

Heipparallaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti