perjantai 18. toukokuuta 2012

Reikä polvessa, check!

Päivän asua kuluneen viikon tiistailta, päälle päätyi kerrankin pelkästään viimeisimpiä vaatehankintoja :)

päivän asuja 013b

päivän asuja 012

päivän asuja 010b

päivän asuja 016b
Kukkapaidan ostin alunperin korkeavyötäröisen hameen kaveriksi ja on sen takia normaalia lyhyempi, mutta eipä haitannut kun alle laittoi valkoisen topin, toimi!
päivän asuja 020b

päivän asuja 027b
Uusissa Ginan farkuissa oli valmiiksi hieman kulutettuja kohtia joita ajattelin jossain vaiheessa hieman repiä enemmän auki. Noh tiistaina kun vedin uudet pöksyt ensimmäistä kertaa kunnolla jalkaan niin räks, polvi repesi :D Olinkin koko päivän innoissani tästä "uudesta jutusta", jep, mulle reikä polvessa on uusi ja vieras juttu :D Vielä pitää vähän repiä noita muitakin kulutuksia auki niin täydelliset kesäfarkut on siinä!
päivän asuja 028b

päivän asuja 039b
Loppukevennykseksi, todistus siitä miksen pidä aurinkolaseja. Urpo mikä urpo :D

Moikka!

3 kommenttia:

 1. Oon seuraillut sun blogia jo pitkään, mutta jostain syystä ei ole tullut tätä ennen kommentoitua :) Sulla on kiva tyyli ja ihania vaatteita! Mistä olet hankkinut edellisen postauksen huivin ja neuletakin? Entä 10.5. postauksen kukkahuivin?

  VastaaPoista
 2. Miten joku voikaan aina onnistua asuissaan :) sulla on ihan huippukivoja asuja terkuin super kateellinen :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Heippa ja kiitos! :) 10.5 postauksen huivi on niitä Pariisi-ostoksia, Kookai-merkkinen eli pitäisi kyllä Suomestakin löytyä. Ja pinkki neule & kirsikkahuivi löytyivät molemmat Hennesiltä (ylläri:D).

  Miims: voi eikä, kiitos<3 terkuin super-punastunut

  VastaaPoista