sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Outfit 23092015

syksy15 168b
Moikka! Läppäri on ollut tässä varmaan pari viikkoa kiinni ja tänään ehdinkin pitkästä aikaa lukea kaikki blogit läpi (mukavat pari tuntia siinä meni :D), ja jopa kirjautua tänne omaan Bloggeriin. Syksy tuli jälleen hieman yllättäen ja moni kesämekko jäi odottelemaan ensi kesään. Mustat housut taitavat liimautua nyt jalkaa taas pariksi kuukaudeksi, siinäpä vasta asuinspistä :D Olen saanut pahan pakkomielteen siitä täydellisestä nahkatakista ja nyt tuntuukin ettei mikään mekko tai hame pääse ylle ennen nahkatakin löytymistä.. Vielä kun sen takin sitten vielä löytäisi!
Puuh, katsotaan miten paljon asukuvia tänä syksynä saan otettua, sillä tällä hetkellä vaikuttaa arki aika lennokkaalta. Työrintamalla sain kuulla hetki sitten mukavasta nimikemuutoksesta, joka tarkoittaa enemmän haastetta ja sisältöä työpäivään (tämä kaikki on siis enemmän kuin positiivista! :)) mutta samalla työpäivien pituus venähtää varmasti silloin tällöin yli 8h.. Tankotreenien määrän olen saanut pidettyä siinä 3-4krt/vkossa töiden jälkeen, joten kovin paljon ei niitä asukuvauspäiviä viikossa jää. Jos nyt sitten viikonloppuisin yrittäisi saada päälle muuta kuin kotivaatteet, niin saisi kuvattua matskua valoisaan aikaan :) 
syksy15 339b syksy15 403b syksy15 300b
bleiseri HM - huivi LV - paita Gina Tricot - housut Zara - baltsut Michael Kors - kello MbMJ - laukku Tory Burch
syksy15 355b syksy15 213b syksy15 381b syksy15 235b syksy15 360b

2 kommenttia:

  1. Kiva kun ehdit postailla taas :) onnea uusista työkuvioista! Mä en kyllä enää pärjäisi ilman nahkatakkeja, joten ehdottomasti etsit itsellesi hyvän ;) mainitsin sut muuten mun blogissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne, luinkin heti postauksesi sen julkaistuasi ;) <3 Heh, ja juuri kun manasin ettei nyt muuta päälle eksy kuin mustat pillit :D No eiköhän niitä mekkoja tule käytettyä kylmälläkin säällä ;)

      Poista