maanantai 14. heinäkuuta 2014

Terkut New Yorkista!

Täällä Isossa Omenassa on nyt viikko hengailua takana, viime sunnuntaina kone laskeutui JFK:lle ja siitä lähtien on tekemistä riittänyt. Läppäri lähti mukaan, mutta en vain ole yksinkertaisesti ehtinyt avaamaan konetta ennen tätä kertaa.. Kuten viime kesänä tein, tarkoituksena oli päivittää blogia suht päivätasolla mutta nyt ei vain aika ole riittänyt :D Jaloissa on varmaan tämän reissun jälkeen aikamoiset marssimurtumat, etten varmaan kävele Helsingissä vähään aikaan mihinkään... :D

Instagrammin puolelle (@ulputziino) olen yrittänyt laittaa aina tilaisuuden tullen kuulumisia kuvien muodossa, mutta kyllä tuo Canon on myös räpsinyt kiitettävästi ihan niitä oikeitakin kuvia ;)

Lomaa täällä Nycin päässä on vielä jäljellä perjantaihin saakka, jonka jälkeen alkaakin aikamoinen kuvien läpikäynti tänne blogiin :D Onneksi kesälomaa on sitten vielä kaksi viikkoa, joten eiköhän siinä ajassa ole tästäkin reissusta palauduttu.
Joten palaillaan sitten viimeistään viikon päästä tänne blogin puolelle! :)


NY1 291

2 kommenttia:

  1. Älä siellä edes mieti blogia vaan nauti lomasta! <3 Kyllä niitä kuvia ehtii sitten loman jälkeen tosiaan laittaa yllinkyllin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ja nyt tuntuu että kuvia on vaikka muille jakaa; Nycin kuvat sekä uudet asukuvat :D

      Poista