lauantai 28. kesäkuuta 2014

Outfit 27062014

270614 023b
Huhheijaa kun on ollut kiireinen viikko! Töitä olen tuttuun tapaan paiskinut normaalia enemmän, ja kotiin päästyäni olen parina iltana nukahtanut kevyille parin tunnin päikkäreille :D  Asukuvien otot ovat myös vähän jääneet, harmaan sään takia on ollut inspiraatiot asuihin täysin kadoksissa.. Eilen perjantaina kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin mekon päälle, josta oli myös pakko saada kuvat ;) Huomaan kyllä nykyään, että jos ei saa pariin päivään otettua yhtään kuvia blogiin niin alkaa ärsyttää suunnattomasti. Unelmahan olisi saada joka päivä blogiin jotain matskua, mutta kai se on vain hyväksyttävä ettei aika riitä joka suuntaan :) Katsotaan nyt sitten viikon päästä alkavalla kesälomalla, jos silloin postauksia tulisi edes parin päivän välein. Voisin ottaa blogin kuukaudeksi "päätyökseni", hahah :D
270614 026b
Viikon päästä sunnuntaina on siis vihdoin aika nousta lentokoneeseen ja suunnata New Yorkiin. Matkasuunnitelmat vajaalle kahdelle viikolle on aika hyvin tehty, ainoa mitä mietin vielä on Woodbury Outlet. Se on kuitenkin koko päivän reissu plus bussikyyti maksaa sen n. 60e/2hlö. Täytyy vielä puntaroida kannattaako sinne lähteä vai löytäisikö ne samat mahdolliset ostokset myös Manhattanilta. Ostoslistaa täytyy muuten alkaa rustailla, ettei vain unohdu esim. Uggien osto siellä helteessä ;)
270614 058b 270614 063b
bleiseri Zara - mekko HM - kengät Unisa - laukku MK - kello MbMJ - korvikset Claire's
270614 079b 270614 050b

2 kommenttia:

  1. moi! kysyisin tosta sun lv:n huivista käyttökokemuksia: ootko huomannu nukkaantumista tai lankojen purkaantumista tms? ite haluaisin ostaa juuri saman huivin, mutta huolettaa se nukkaantuminen ja muu, josta on aika paljon ollu netissä asiaa. ootko ollu tyytyväinen huiviin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Denim LV on ollut käytössä alle puoli vuotta ja kerran on jäänyt takin vetoketjun väliin (auts!). Tällöin huivin reunaan tuli muutaman sentin purkauma, mutta muutoin niitä en ole huivista (vielä..) löytänyt. Nukkaantumista ei myöskään ole huiviin ilmestynyt. Aika varovaisesti olen huivia käyttänyt, ja samalla yrittänyt varjella sitä :D Toisaalta, käyttöönhän huivi on tarkoitettu. Tähän saakka olen kyllä ollut todella tyytyväinen huiviin, sekä sen laatuun. Materiaali tuntuu edelleen yhtä sileältä kuin liikkeestä ostettuani.

      Puolitoista vuotta vanha Verone-värinen LV:n huivi on taas nykyään täysin "normaalissa" käytössä, eli en ole sen kanssa lainkaan varonut, noh, oikeastaan mitään. Veroneen on ilmestynyt nukkaa, ja muutamat purkaumat myös.. Mutta ymmärtääkseni se onkin hieman eri materiaalia kuin nuo Denimit, eli Denimien pitäisi olla aavistuksen kestävämpiä.

      Muttamutta, Denim on ollut ehdottomasti yksi parhaimpia ostoksiani, siihen ei kyllästy sitten millään. Ja yritän ajatella ne purkaumat, ja mahdolliset nukkaumat vain osana elämää ;)

      Poista