lauantai 10. toukokuuta 2014

Outfit 09052014

090514 026b
Perjantain asu tuli kuvattua kerrankin kesken työpäivän, olimme nimittäin viettämässä Tyhy-päivää Majvikissa. Päivästä ei paljastettu mitään muuta etukäteen kuin että ulkona oloon sopivat tamineet päälle, ja bussi vie ja tuo paikalle :D Ihan lenkkivaatteissa en kuitenkaan viitsinyt lähteä, joten tuo vihreä takki pelasti tilanteen paremmin kuin hyvin.
090514 009b
Tosiaan kun kellään ei ollut tietoa mitä ohjelmaa on tiedossa niin pelkäsimme pahinta eli metsässä suunnistusta/sauvakävelyä/jotain rastitehtäviä... Jihuu. No onneksi aamupalan jälkeen saliin astelivat Duudsonien Jukka ja Jarno, joiden ansiosta päivästä tuli ihan ok ;)  Siellä sitten vedettiin kuminauhoilla työkamuja naamaan ja maustettiin avotulella tehtyä popcornia esim. curryllä. Otettiin myös vähän erikoisempia ryhmäkuvia Duudsonien kanssa, joita odotan innolla näkeväni :D Hauska perjantai siis, ja olisi ehkä vähän harmittanut jos olisin jäänyt töitä tekemään toimistolle (sori teille jotka jäitte, hahhah ;)).
Illemmalla hupi jatkui pienemmällä porukalla ja erittäin extemporee juhlinnalla. Tai ainakin minusta tuntui hauskalta, että lähdettiin samassa firmassa mutta eri paikkakunnalla työskentelevien hotellihuoneeseen juhlimaan ja koskaan aikaisemmin me emme olleet heitä tavanneet livenä :D No nyt on ainakin kasvot tutut niille nimille, keiden kanssa on vain sähköpostitse tai puhelimitse ollut tekemisissä.
090514 014b
takki Vero Moda - neule Cubus - housut Zara - huivi LV - laukku Longchamp - Converset
090514 047b
Työasioista sitten muihin, nimittäin uhkaavasti lähestyvään kevätlomaan! 11 päivää jäljellä Köpikseen, joten tässä täytyy alkaa googlailla vinkkejä ja ylipäätään vähän tutustua kaupunkiin etukäteen. Pikkuloma katkaisee hyvin tämän kevään työurakan ja reissun jälkeen onkin jo melkein kesä :D Tuolla vaatekaapissa onkin muutama mekko, jotka odottavat ulospääsyä... ;)
090514 037b

2 kommenttia:

  1. Mitä sä teet työksesi ja mikä sun koulutus on? Onpa teillä ollut mukavankuuloinen päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulutukseltani olen ylioppilas vm. 2009, ja töitä teen finanssialalla :)

      Poista