sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Outfit 25042014

10322926B
Perjantaina olimme jälleen työporukalla After workeillä Bakers'sissa ja olin etukäteen ajatellut, että lähden kotia kohti kun skumppatarjoilut loppuu eli siinä seiskan maissa. Noh, ilta vähän venähti ja kotona olin puoli kolme... :D Mutta hauskaa oli, tuli kierrettyä paikka jos toinenkin ja ehdittiin vielä Anskun kanssa ottaa asukuvatkin (tehokasta ajankäyttöä, eikös ;))
1027657B
Nämä kuvat on tosiaan napsittu Anninan kameralla, ja voi että minkä kamerakuumeen siitä sainkaan! Oma Canon EOS 500D kun taitaa olla jo neljä (?) vuotta vanha, joten alkaa se ikä jo painaa esim. tietyllä säällä tai valossa ei tunnu kuvista tulevan yhtään mitään.. Ja olisihan se hienoa saada blurrattuja taustoja asukuviin. Seuraava säästökohde taitaa siis olla tiedossa :D
10318B
bleiseri HM - paita KappAhl - farkut Gina Tricot - kaulakoru Zara - laukku LV - Converset
10261809B
Viikonloppu on muuten mennyt aika rauhallisissa merkeissä, lauantaina kuittailin univelkoja ja totesin sitten flunssan iskeneen.. Sen siitä näköjään saa kun hyppelehtii baltsuissa kevätauringon alla ;)
Tänään käytiin sitten Hyvinkäällä Wanilla Rosella shoppailemassa, liike kun on lopettamassa niin nyt oli aika käydä poimimassa alehintaan kivoja juttuja kotiin. Ja omistaja on tosiaan sukulainen, niin saimme pyöriä ja ihastella valikoimaa ihan rauhassa (liike kun on normaalisti sunnuntaisin kiinni) :) Äidin kanssa kyllä muutamaan kertaan kierrettiin ja mietittiin, että mitä sitä oikein ostaisi kun kaikki näyttää kivalta, mutta kai niillä jutuilla täytyy jonkin funktiokin olla kotona... Lopputulos minulla oli paperikassillinen pienempiä esineitä kotiin, ja jokaiseen olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen!
Nyt on pakko ottaa pieni shoppailulakko, nimittäin Köpikseen aikaa enää reilu kolme viikkoa ;)
10323141B

2 kommenttia: