lauantai 8. helmikuuta 2014

Kanarian kuvasaldoa

Kahden viikon loma meni näin jälkeenpäin ajateltuna todella nopeasti, nyt sitä ollaan oltu jo viikko töissäkin :D Kulunut viikko meni kyllä sekin hujauksessa; oli kynsihuoltoa, kampaajalla käyntiä (Beatin Noora loihti lomalla kellastuneet hiukset jälleen valkoisiksi < 3), VHB-keikka, ja no niitä töitä... Blogin päivityksen kanssa on nyt innostus huipussaan, tällä viikolla kun en ole ehtinyt olla koneella juuri lainkaan. Paitsi yhtenä iltana luin kaikki seuraamani blogit läpi, siinä vierähtikin mukavasti pari tuntia, hups...

Mutta loma se meni oikein mainiosti siellä Teneriffalla. Kohde oli siinä mielessä tuttu, että lapsena on tullut sielläpäin oltua valehtelematta vajaa kymmenen kertaa (en siis joka kerta samassa kohteessa, vaan yleisesti Kanarialla ;)). Näin "aikuisena" olikin hauskaa, kun tunnisti esim. portaita, joissa ollaan mummin kanssa kävelty :) Loman tarkoituksenahan oli olla tekemättä mitään ja siinä aika hyvin onnistuttiin; auringon palvomista, vaelluksia vuoren rinteillä ja paljon hyvän ruoan syömistä (+halvan viinin litkimistä) niin eihän sitä muuta tarvita.

Minun blogille ehkä tyypillisiä asu kuvia ei tullut kovinkaan paljoa otettua, tosiaan lomalla kun olin niin tyylikin oli useina päivinä sen mukainen :D Ja tuolla muuten huomasi kuinka helppo puhelimella on niitä tilannekuvia ottaa, järkkäri jäi monena päivänä hotellihuoneeseen kun ei vain jaksanut ottaa isoa laukkua mukaan. Puhelimeen onkin tallentunut aikamoinen joukko esim. ruokakuvia (tietenkin annos piti lähes joka kerta kuvata ;)), joista ajattelin tehdä sitten ihan oman postauksensa. Näistä järkkärillä otetuista kuvista tulee pari postausta, joihin kokoan niitä reissun asuja ;)

Ja mikä parasta, nyt on jo hetken aikaa valoisaa töistä päästyäni eli päivän asu-kuvat, täältä tullaan jee!

tenerife 069b


tenerife 090b


tenerife 116b


tenerife 148b


tenerife 297b
Yksi päivä vietettiin tietty eläintarhassa, kun se siinä vieressä oli :) Olin odottanut aikalailla miekkavalaiden näkemistä, ja kyllä, oli ne vaan upeita otuksia.
tenerife 245b


tenerife 177b


tenerife 398b


tenerife 373b
Kävelymatkan päässä oli myös yksi isompi ostoskeskus, josta teinkin muutaman mieluisan löydön. Ajatuksena shoppailu Kanarialla lähinnä naurattaa ja tuo minulle mieleen turistikrääsät Teneriffa-tekstillä :D Shoppailin siis kyllä ihan "oikeita" juttuja, ja esim.  Zara Homesta olisi lähtenyt yhden kehyksen lisäksi vaikka mitä kivaa mukaan jos vain matkalaukku olisi sen sallinut ;)
tenerife 457b


tenerife 471b


tenerife 519b
Täällä ollaan siis arkeen palattu, ja heti tuntuu että rusketuskin olisi viikossa haihtunut! Pisamat ainakin tuntuisi kasvoista lähteneen eli solarium kutsuu ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania asuja <3 Ei vitsit, matkakuume taas vaan kasvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne<3 Ja eihän sinulla ole enää kovin pitkä aika reissuun ;)

      Poista