keskiviikko 28. elokuuta 2013

Haaste: kauneuden kuolemansynnit

Sain ihastuttavalta Lililtä haasteen kertoa seitsemän kauneuden syntiä, ja haasteiden ystävä kun olen niin tähänkin oli mukava ottaa osaa :) Kyllä näistä aina jotain uutta tietoa "paljastuu" bloggaajasta ;)

1. YLPEYS
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Aurinkopuuteri. Jostain syystä kasvoni ruskettuvat huomattavasti vähemmän kuin muu kroppa ja aurinkopuuterilla saan kasvoista (omasta mielestäni :D) minun näköiseni. Sudin aurinkopuuteria siis ihan koko kasvoille ja kaulalle, en vain korostuksena kasvojen korkeimpiin kohtiin kuten "neuvotaan"...

Myös hiusten suoristaminen on sellainen asia, joka tuo itsevarmuutta. Kiharalla otsiksella ei paljon hymyilytä ;)
haaste082013 003

2. KATEUS
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehtit kaikkein eniten?

Tasaista, kuulasta ja hieman ruskeaa ihoa. Sellainen etelä-eurooppalaisen ihonsävy pisamilla olisi täydellinen!

3. VIHA
Mitä kauneustuotetta vihaat?

Kynsilakkoja. Haju on jotenkin todella ärsyttävä ja eihän se kynsien lakkaaminen koskaan itseltä onnistu. Onneksi sormissa on rakennekynnet, varpaan kynnet ovatkin toinen juttu. En vain tykkää kynsien lakkaamisesta mutta näin kesällä suu mutrussa lakkaan varpaankynnet, jotka sitten saavat kulua talven mittaan itsestään pois :D Tyylikästä!

4. LAISKUUS
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Kantapäiden raspauksen ja rasvauksen! Omaan suht kovat kantapäät mutta aivan liian harvoin jaksan niihin panostaa. Ostin sellaisen "juustohöylän" kantapäille, jolla kuollutta ihoa saa kätevästä höyläämällä pois, mutta juuri huomasin tuon höylän johonkin kadonneen :o Siinä on jotain terapeuttista höylätä kuollutta ihoa pois... Jep :D
haaste082013 002

5. AHNEUS
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Olen aika markettimerkkien ystävä, joten kovin kalliita tuotteita en omista. Olisiko kallein sitten tuo Paul Mitchellin super skinny serum. Halvimmat taitaa olla niitä 2-3 euron shampoita ja hoitoaineita ;)
haaste082013 001
Kuvaan on eksynyt Mitchellin matkakokoinen puteli, aika kätevä!

6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?

Olen käyttänyt jo aika pitkään hyviksi todettuja tuotteita, joten esim. montaa eri shampoota en omaa vaan ostan aina uuden kun edellinen (eli se yksi suihkussa oleva:D) loppuu. Mutta mainittakoon tähän väliin, että Maybellinen Define-a-lashia on tullut hamstrattua pari purkkia Jenkeistä... ;)
haaste082013 004

7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
     

Varmasti panostaisin niin hius- kuin ihonhoitotuotteissa ihan eri tavalla kuin tällä hetkellä. Kai sitä pitäisi nyt jo ostaa jokin hieno voide ehkäisemään ryppyjä :D Cloud Nine-suoristusrauta olisi myös listalla "sitten kun saan aikaiseksi" tai "kun vanha hajoaa". Miksei sitä vain heti ostaisi hyvää, niin miksi? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti