sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

I < 3 NY, part 2

ny2 007b
Grand Central, eli päärautatieasema oli aika hulppea, varsinkin katto ja sen koristelut...
ny2 008b

ny2 027b

ny2 032b
Pakollinen Times Square-käynti :D Jostain syystä en tykkää (eikä Hannakaan :D) tuosta paikasta yhtään. Liikaa ihmisiä (eli turisteja), melua ja samat kaupat löytyy muualtakin. Ainoa hyvä juttu tuolla on megaiso Forever 21, siis neljäkerroksinen! Sen takia jouduttiin käymään Times Squarella kahdesti, mutta nopeasti kun käveli metroasemalta F21:n oville niin ei se pahalta tuntunut ;)
ny2 035b

ny2 069b
Washingon Square Park oli todella kiva puisto, rento meininki, jengi otti aurinkoa ja vilvoitteli suihkulähteessä (!?). Olisi tehnyt itsekin mieli mennä, lämpöä taisi olla se +35C eikä tuulesta tietoakaan...
ny2 067b

ny2 056b

ny2 060b

ny2 072b

ny2 098b
Metrolinja 6 oli meidän vakio, joko suoraan sillä tai vaihdolla päästiin aina määränpäähän :) Tuona iltana oli sitten suuntana Manhattanin länsipuoli, eli menimme Hudson Riverin varteen katsomaan Macy'sn ilotulituksia 4th Julyn kunniaksi ;) Tosiaan emme olleet ainoat ketkä olivat ajatelleet samaa, metrosta kun noustiin lähdettiin vain ihmismassan mukana kävelemään johonkin suuntaan. Jossain vaiheessa ei massa enää liikkunut ja siinä sitten napotettiin :D Mutta tosi hyvin nähtiin ilotulitukset, Mariah Carey sen sijaan jäi vähän välistä... ;)
ny2 126b

ny2 151b
Empire oli saanut myös 4th Julyn kunniaksi uudet värit ;)
ny2 148b

4 kommenttia:

 1. Voi apua miten ihania kuvia! Mulla on ihan kamala nyc-kuume, suunniteltiin just poikaystävän kanssa että alettaisiin säästää ja lähdettäisiin sinne ensi vuonna alkukesästä. Olen ollut kerran Nycissä, mutta se oli tammikuussa, kesällä kaupunki näyttää varmaan parhaat puolensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, uusi nycki kuume on täällä TAAS :D
   Ja kannattaa tosiaan mennä alkukesästä, tuolla oli ajoittain jopa liian kuuma... ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia, tulee kyllä niin matkakuume itsellekin kun en jenkeissä ole ikinä käynyt! :) Kiitos myös aivan ihanasta blogista!! <3

  http://iwaitfornoman.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä oma matkakuume kasvaa myös kun näitä kuvia käy läpi :D
   Ja kiitos Cami <3

   Poista