torstai 25. huhtikuuta 2013

Statement & Stripes

Pitkästä aikaa viimeisimmät shoppailulöydöt :)
220413 001
Megasuperjätti-helmikaulakoru Zarasta. Hyvin samanlainen helmikoru löytyy myös Lindexiltä, mutta tämä tuntui hieman vielä massiivisemmalta (ja painavammalta..), joten Zaran yksilö vei voiton ;)
Hintaa korulla oli 25 euroa (saman verran oli Lindexin versio).
250413 005
Ja kun en helmikorua ostanut Lindexiltä, niin päädyin saman hintaiseen raitapaituliin :D
250413 004

Tänään tein sitten jotain aivan ennenkuulumatonta, petin vakiopaikkaani. Ja nyt puhutaan siis solariumista :D Parin vuoden ajan olen käynyt Itiksen Elixiassa solariumissa, siistit tilat ja mielestäni edullinen 10 kerran kortti (vain 55e). Mutta tällä viikolla päätti Elixian uv-putki mennä huoltoon ja paniikkikohtaus oli lähellä. Ensin ajattelin että selviän ensi viikkoon kun pötkylä tulee takaisin huollosta mutta sitten päätin repäistä ja kokeilla itsepalvelusolariumia. Sama Luxuran laite löytyi itsepalvelusta kuin Elixiasta, niin en kauhusta jäykkänä ollut ;) Kolikot automaattiin ja parasta, sain olla 20min kun Elixiassa maximi aika on 15min! Mutta siisteys onkin sitten oma lukunsa, käsipaperit oli loppu (piti hakea vessasta paperia) ja lattioiden siivous olisi voinut olla ajankohtaista... Noh, nyt on solarium-tyydytys täytetty ja pisamat pysyy taas vähän aikaa. Ensi viikolla palaan sitten tuttuun ja turvalliseen Elixiaan, tosin hyvä tietää että hätäapua on lähellä tarjolla :D

Jos tällä hetkellä pahin kriisi elämässä on solariumiin pääsy, niin taitaa olla kaikki aika hyvin ;)

2 kommenttia:

 1. Ihanat ostokset! :)

  Kuinka usein käyt vuoden aikana solkussa? Olisi itsekkin kiva saada vähän väriä pintaan, mutta mietin vaan kun viime keväänä taisin käydä n. 6 kertaa enkä huomannut mitään vaikutusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en osaa kertoa tarkkaa käyntimäärää, mutta esim. tänä talvena kävin 1-2krt/kk ja pari viikkoa sitten aloitin 1-2krt/vko.
   Itse kyllä heti huomaan jos ei en ole hetkeen käynyt, naama alkaa kukkia ja meikit tuntuu liian tummilta :D Eli pienen sävyn sieltä saan, en mitään megarusketusta.. Oikea aurinko hoitaa sitten sen!

   Poista