torstai 25. lokakuuta 2012

TR

Viime perjantai ja lauantai kului Sallan seurassa ja Tavastialla katsomassa The Rasmusta. Aika hauskaa oli nähdä pitkästä aikaa pojat lavalla, ja niillähän oli oikein kivaa siellä soittamassa :D Hienoa pojat, älkää vielä lopettako... ;)

191012 015b
Perjantaina suoraan töistä siis pikaisesti kodin kautta Sallalle, tietty selkä märkänä Alkon ja Sokoksen (hiuslakkaa!:D) kautta, vähän ehkä väsytti mutta aika nopeasti sitä Ärrien musaa kuunnellessa piristyi ;)
191012 009b
Vähän tuntui epätodellisesta nähdä bändi piiiitkästä aikaa klubikeikalla... Muisteltiin taas antaumuksella kaikki meidän reissuja tuon bändin perässä, oivoi :D
191012 031b
Salla on kyllä aivan huippu typy < 3
191012 019b

191012 032b
Perjantain keikka oli TOSI HYVÄ! Ihan kuin "ennen vanhaan" :D Lempparibiisejä tuli vaikka kuinka monta ja huhhuh, meininki oli vaan niin hyvä < 3

201012 005b
Lauantaina olikin sitten enemmän aikaa valmistautua ja hengailla ennen illan keikkaa niin juhlistettiin Sallan kanssa tortillojen kera meidän SEITSEMÄN VUODEN "URAA" :D Seitsemän vuotta on ihan törkeän pitkä aika ja kaikkihan alkoi Rasmuksesta. Jep sen kautta tutustuttiin ;)
201012 035b

201012 038b
Lauantain asu oli kyllä sen verran onnistunut, että heti seuraavien pippaloiden eteen tullessa lähtee sama setti uudelleen ylle! :)
201012 018b

201012 042b

201012 071b
Täytyy kyllä sanoa että ensimmäinen keikka oli parempi kuin lauantain, settilistakin tuntui lyhyemmältä kuin perjantaina... Tai sitten ensimmäisenä iltana oli vain niin innoissaan bändin näkemisestä pitkästä aikaa niin kaikki tuntui paremmalta :D Noei, oli se perjantain gige paljonpaljon parempi, mutta ei tuo lauantaikaan huono ollut. Varsinkaan kun vahingossa pääsin eturiviin, hups!


Seuraava keikka taitaakin olla sitten joulukuussa von Hertzenien kanssa :) Ai mitenniin mulla on kaksi maailman parasta bändiä lemppareina? No nuo kaksi vain ovat, Herkut ja Ärrät :D
nimimerkillä överi_höperö_vhb&tr_fani_90


btw mun Flickr-tili tuli täyteen taas ennen kuun vaihdetta ja en todellakaan maksa siitä lisätilasta mitään, niin olinko vähän nero kun loin täysin keksityillä tiedoilla toisen tilin :D Toivottavasti kaikki kuvat näkyy silti ihan normaalisti... :)

8 kommenttia:

  1. Mistähän tuo ihana mekko on peräisin? :)

    VastaaPoista
  2. sulla on aivan ihanan väriset hiukset! ootko tehnyt ikinä postausta miten hoidat niitä ja miten saat pysymään ne noin kylmän vaaleina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos!<3 Valkoisuuden takaa kampaajakäynti 6-7vkon välein ja 1 hyvä hopeashampoo ;)
      Voisin kyllä laittaa hopeashampoovertailu-postauksen joskus, tällä hetkellä kuitenkin käytän vain yhtä..

      Poista
  3. Olisi kiva jos laittaisit kodistasi kuvia tänne. Vaikka enemmän blogisi keskittyykin vaatteisiin, niin uskon että sisustus silmää sinulta löytyy myös. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin on työn alla, remontti kun täällä yksiössäni vain kestää ja kestää ja haluan täällä kaiken olevan valmiina ennen kuvauksia... ;) Mutta juu, tykkään tosi paljo kodistani ja kyllä tämä vielä esittelyyn pääsee!

      Poista