torstai 1. maaliskuuta 2012

Home Sweet Home

Muutto ohi ja täällä mä nyt asun, ikiomassa kodissa<3 Avaimet sain viime lauantaina, ja kiitos edellinen asukas, asunto oli jätetty siivoamatta. Eli siihen menikin sitten aikaa suunniteltua kauemmin... Vaikka kaikki täällä menee uusiksi, olisi silti kiva tulla suht siistiin kämppään. Noh lauantaina alkoi heti hommat, sunnuntaina vähän lisää ja maanantaina oli the muutto. Ja voin kertoa että on muuten ollut pohkeet kipeät tosta portaiden ramppaamisesta (tässä kun ei hissiä ole, onneksi vain kahdet portaat mutta silti :D) ja alaselkä meni jumiin yhdellä patjalla nukkumisesta... No patjaelämä tulee jatkumaan (nyt sentään kaksi patjaa päällekkäin) niin kauan että remppa on valmis. Moni on kysynyt että asunko jossain muualla remontin ajan niin en :D Huh en niin rikas kuitenkaan ole, eli täällä samaan aikaan pitäisi käydä normaalisti töissä ja rempata, haasteita pitää aika olla ;)

Unelmien täyttymys tämä on silti eikä mua edes haittaa ryppyisten vaatteiden kaivaminen Ikea-kasseista jätesäkkien ja banskulaatikoiden keskeltä. Jääkaapille pääsen juuri ja juuri poikittain kun kääntyy ja vetää vatsan sisään :D Parhautta on ollut mm. eka oma pyykkäri (hyvästi pesutupa) ja sen ensikäyttö tänään<3 Pienet on ilot näköjään tällä hetkellä ;)

Muttamutta tämän hetken tilanne on että lattia on saatu valmiiksi, pahvit saakin olla sen päällä kauan, kaapistoa purettu ja nyt viikonloppuna olisi tarkoitus mennä katsomaan keittötä ja vaatekaapistoa :)
Maalauksesta olen innostunut aivan täböllä; vessan ovi ja väliovi on maalattu jo viikonloppuna ja tänään sutaisin uudet keittiön tuolini, seuraavaksi pöytä :D Kuinka kivaa! Viikonloppuna olisikin tarkoitus maalata kaikki pinnat; katto, tehosteseinä (toiselle seinälle tulee sitten tapetti) ja ikkunan pokat sekä partsin ovi.

Parasta tässä on se että tätä tekee juuri itselleen <3
260212 012b 260212 024b
Hauskaa remontoinnissa on myös kaiken uuden oppiminen ns. "miesten hommien" :D Enhän mä tiedä/osaa mitään niin tässähän sitä oppii. Ja ei en vaihtanut itse tuota uutta suihkua... Suihkuverhotangon sentään sain itse laitettua :D
Mutta keittöstä kun vietiin ikivanha tiskari pois niin kyllä mä hiffasin ihan itse mikä putki täytyy laittaa umpeen jesarilla, jes :D oon aika ylpee itestäni :D
260212 017b

Ja kuvissa näkyvään kylppäriin on tulossa putkiremppa kohtapuoliin (ehkä kahden vuoden sisään?) niin sinne ei tehdä muuta kuin maalaan nuo siniharmaat seinät toisen väriseksi, ja todellakin nuo kaikki pyyhekoukut lähtee vaihtoon asap, iyj :D

Nyt käyn lunttaamassa pyykkärin ohjekirjasta pitikö jotain painaa kun ohjelma on loppu (ei kai :o) ja sitten voisinkin alkaa etsiä viikon viimeisen työpäivän vaatteita. Harmi kun verkkarit ei ihan sovi meille töihin, olisi niin helppoa!

Palaillaan kun on enemmän kuvamatskua ;)

p.s. tiistaina kampaajalle, Beattiin Nooran käsittelyyn jipii!

p.p.s yksikään kynsi ei irronnut muutossa, hyvä Itiksen World Nails :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti