torstai 26. tammikuuta 2012

Dagens

Perussetti tänään; kantiksessa jättikorvareilla Sarin kanssa ja pari tuntia juoruilua :D Mikäs olisi sen parempaa piristämään loppuviikkoa :)

260112 031b 260112 034b 260112 016b
260112 018b 260112 023b 260112 020b

Ainiin, nyt on kyllä asiat huonosti. Mun favorittiripsaria ei oo enää missään! Ei kai enää tuu Suomeen niin mitäs nyt, miten saan mun hämähäkkiripset ?!?! Oon käyny siis ihan jokaisen kaupan missä myydään meikkejä niin ei, kaikkialta loppu mun Maybelline. Ruskeena ja vedenkestävänä siis on vielä parit kappaleet jäljellä muttei mustaa... Hakiksen Sokoksella oli sentään laitettu lappu että "Tuote poistuu valkoimistamme". Mullahan menee yks ripsari ehkä kuukaudessa, Jenkeistä taisin tuoda sitä neljä vai viis pötkyä mutta nekin on jo menny ja nyt oon säästelly kahta (joo mullon kaks aina käytössä samaan aikaan, älkää kysykö :D) mutta kyllä alkaa niissä tehot olla jo ihan minimissä, buuuu!
Vertailin tänään sitten eri ripsareita ja ostin yhden kokeiluun, jossa harja näytti ehkä vähän samalta kun mun entisessä. Mutta ei se kuitenkaan oo sama :'(
Katsotaan nyt miten aamun meikkailut sujuu, pelottaa jo valmiiksi huominen että miltä ripset näyttää :D

R.I.P Maybelline Define-A-Lash (se vihree<3)

ja älkää nyt vaan kertoko että sitä on jossai Oulussa vielä myynnissä, hemmetti :D

8 kommenttia:

  1. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/maybelline-new-york-define-a-lash-maskara/187705/10357/10337/10305

    mutta ei kyllä pystynyt enää laittamaan ostoskoriin - kannattaa kuitenkin odotella hetki ja tarkkailla tuota nettikauppaa :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä tosi ihana blogi! Jään ehdottomasti seurailemaan;) ja miten ihania laukkuja :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. I feel the same! :) Itse asiassa eksyin blogiisi netti-bongailessa ko. ripsaria... Epätoivoista! Itse käytin sitä pinkkiä versiota.

      Joko olet löytänyt tilalle sopivan?? Mulla kolmas ehdokas menossa, eikä näistä ole kyllä mihinkään!

      Poista
  4. Tällä hetkellä käytän tuota Lorealin Telescopicia, sitä clean-versioita (hopea puteli) mutta joo, ei mikään voita Defineä!! Tässä Lorealissa on abaut samanlainen harja mut kuivuu noin kahdessa viikossa niin ei jaksa olla kokoajan ostamassa 20e ripsaria... Buu. Mutta tällä mennään ainakin toistaiseksi, ootastellaan sitä täydellisen ripsarin uudelleen tulemista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, itselläkin kävi mielessä tuo Telescopic, olen sitä nimittäin joskus vuosia sitten käyttänyt hyvin kokemuksin!

      Itsellä on tällä hetkellä toista päivää kokeilussa Isadoran Lash Booster Mascara. Isadoralla löytyy melko runsaasti ripsareita, ja merkkiin päädyin kaverin vinkistä, sitä ennen en ollut kuullutkaan koko merkistä. Ilmeisesti melko uudehko juttu päivittäistavarakaupoissa, Anttiloista ja Prismoista saa ainakin.

      Bongasin valikoimasta yhden kumiharjallisen version, tosin kumiharja on melko kova ja "muovimainen", MUTTA, tähän asti kokemukset ovat olleet todella hyvät!! (Huom. olen 1 kk sisään koettanut jo Illigal Lenghtin ja Volume Million Lashes jnejne...) Tämä ripsari on jo melko lähellä mielestäni Defineä! Voi olla, että löysin itselleni uuden suosikin. :)

      Poista
  5. Okeii voisikin kokeilla sitä Isadoraa, kiitti vinkistä! :) Tänään ostin kyllä taas uuden putelin Telescopicia, oli tarjouksessa ;) Ja ainakin tänään mulla oli aika hyvä ripsipäivä, eli alan kait tottua tähän..

    Btw se Illigal Lenght on aivan hirveää!! Luin jostain blogista siitä kehuja ja ostin, mutta yäk. Niitä karvoja tulee ihan miten sattuu ja ääh ihan liian vaikea mulle :D Ei kyllä mitään pidennyksiä mun ripsille taikonut.

    VastaaPoista