tiistai 15. marraskuuta 2011

Uudet kaverit esittelyssä

Tänään lähdin töistä puoli tuntia aiemmin että saatiin otettua kerrankin päivän valossa kuvat :D Jipii!
marraskuu 11 - 033b
Ja ne uudet ystäväni ovat tietenkin UGGit, tämän hetken parhain ostos Jenkeistä. Päätin, että korkkaan UGGeillä kävelyn heti kun mittari menee miinukselle, ja tänä aamunahan se oli sen -1C :D Ai että mä tykkään noista!<3 Siis ennen en oo yhtään tykänny UGGeista, ei vain ole tuntuneet omilta mutta Hanna sitten sai suostuteltua ja ostin nuo Usasta (kröhöm halvalla kun sai ;)).
Tänään olenkin vain hymyillyt kengilleni koko päivän!
marraskuu 11 - 045b
marraskuu 11 - 043b
marraskuu 11 - 048b
Pakko ehkä lähtee ens vuonna uudestaan Jenkkeihin, haluun toisenkin väriset. Ja ehkä kolmannetkin...
marraskuu 11 - 040b
marraskuu 11 - 049b
hihih!

Tarkoitus oli shoppailla ihan hulluna mutta kaupoissa ei ollut mitään! Siis EI MITÄÄN, kumpikaan meistä ei ostanut MITÄÄN. WTF. Lohduttauduttiin sitten syömällä kiinalaisessa ja Espalla jättikorvareilla :)
marraskuu 11 - 060b
Sulkakoru on myös tällä hetkellä lempparein! Sama juttu tässäkin, ei yhtään mun tyylinen mutta silti roikkuu joka toinen päivä kaulassa :D
marraskuu 11 - 082b
marraskuu 11 - 089b

Täytyy ehkä odottaa vielä hetki että kylmenee vielä enemmän säät, meinasi nimittäin hiukka varpaat paahtua tänään. Varsinkin töissä :D Ainoa ongelma tässä on ettei mulla ole muita kenkiä kuin Conssit ja ballerinat :D Saappaita on kyllä mutta jotenkin niidenkin käyttö tuntuu liian aikaiselta... Tai en mä tiedä, ehkä en vain halua myöntää että talvi on ihanjust täällä :D

Mutta nyt suihkutan uuden suoja-ainekerroksen kamujen päälle, heippa :)

2 kommenttia:

  1. Oisit tehnyt niinkun mä ja ostanut kerralla parit Uggit ;) Mäkään en ennen voinut sietää noita, mutta niin se mieli muuttuu :) Js tosi kivasti menee sun tyyliin! Niin siinä aina käy, kun oikein päättää lähteä shoppailemaan ei kyllä löydy mitään!

    VastaaPoista
  2. No niin olis pitäny ostaa :( ei sitä vaan +30 asteen helteissä miettiny yhtään tulevaan talvea :D

    VastaaPoista