torstai 21. heinäkuuta 2011

Ready, steady, GO!

Tämä viikko on mennyt todella kiireessä hoitaessa asioita matkaa varten, töissä piti pöytä saada siistiksi papereista ja siinä onnistuin mainiosti, jes! Tiistaina kävin Nooran käsittelyssä Beatissa, vähän kirkkautta tähän pehkoon ja siistimistä :)
Ja juuri äsken sain matkalaukun pakattua, hiki valuu mutta fiilis on mitä mahtavin!! Kohta lähden Hannalle ja sieltä sitten aamuyöllä lentokentälle. Läppärin piti aluksi lähteä reissuun mukaan mutta se nyt saakin jäädä pois käsimatkatavaroista (fiksu päätös Hanna ;)), joten Jenkeistä tuskin siis tulossa postauksia. Mutta sen jälkeen kyllä extra-paljon :D

Kävin tänään vaihtamassa vähän euroja dollareiksi (siis tosi vähän, aioin elää korteilla ;)) ja niistäkin innoistuin aivan mielettömästi :D Forexin myyjä jakoi onneksi iloni niin en itsekseni siinä tiskillä riemuinnut :D

210711 001
210711 002
JEEEEEE! Nuo setelit näyttää minusta aivan Monopoly-rahoilta, siis jotenkin ei-aidoilta :D
miten innoissaan joku voi olla dollareista, no minäpä tietenkin... :D
210711 003
210711 004
Pakko esitellä todella suloinen matkapakkaus! Tarrat purkkeihin kirjoitin töissä sellaisella tarra-koneella, aika kätevä ;)
210711 005
Tässä ei siis todellakaan kaikki beaty-jutut, en viitsi rahaata ihan jokaisesta putelista sitä jättikokoa niin joitain piti laittaa minikokoihin... ;)
210711 006
Tilaa jäi aika hyvin! Yläosa laukusta kokonaan tyhjä ja se on aika iso, ei oikein näy kuvassa kunnolla. Eli eiköhän tuonne shoppailut mahdu :)

Mutta nyt pakko alkaa lähteä, palaillaan sitten reissun jäljeen! BYEBYE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti